Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

DJ Optick deschide sezonul party-urilor la mare

DJ Optick, unul dintre cei mai buni Dji din România şi realizatorul emisiunii de la Radio 21 „Hit după Hit cu DJ Optick”, deschide sezonul party-urilor de la malul Mării Negre, având în program câteva ore de mixuri la „Revelionul Clubberilor”, eveniment care se desfăşoară conform tradiţiei iubitorilor de muzică de club pe plaja Kudos din Mamaia, în perioada 27 aprilie – 1 mai.

DJ Optick ia parte la un adevărat maraton muzical alături de câţiva Dji străini de renume (Nima Gorji, William Kouam Djoko, And.Id, Andrade şi Siler & Dima), dar şi alături de cei mai buni Dji români: Pagal, Kool, Adrian Eftimie şi mulţi alţii.

DJ-ul Radio 21 deschide seria petrecerilor la mare vineri, 27 aprilie, de la ora 18:00, printr-un super show back 2 back de patru ore cu Adrian Eftimie. Party-ul continuă până a două zi, când DJ Optick trece iar pupitru la ora 12:00 pentru un set de două ore pe plaja Kudos.

DJ Optick se aude la Radio 21 în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 13:00 şi 16:00 în programul „Hit după Hit cu DJ Optick”.

Bucuresti, 26.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *