free download 78 travel guides written by experts

DJ Optick de la Radio 21, prizonier in Dubai

DJ Optick, realizatorul emisiunii “Hit după Hit cu DJ Optick” de la Radio 21, gazda celei mai bune emisiuni radio de profil clubbing din România, “Nextlevel”, difuzată la Vibe FM, şi cel care, trei ani la rând, a fost votat cel mai bun DJ în cadrul Nights.ro Awards – a cucerit şi Orientul Mijlociu.

DJ Optick şi-a petrecut noaptea de Halloween mixând într-un club de top din Dubai. Sound-ul marca DJ Optick a făcut clubul să vibreze pe cele mai puternice beat-uri, până dimineață.

Aşteptat de gazde ca un oaspete de seamă şi promovat agresiv până în ziua evenimentului, românul a reuşit să le ia minţile petrecăreţilor. Clubul a fost plin până la refuz, costumaţiile de de Halloween ca la carte, iar cheful de distracţie la cote maxime.

Surpriza a venit la sfârşitul petrecerii. Pregătit să petreacă o singură noapte în Dubai, DJ Optick s-a trezit că… gazdele nu-l mai lasă să plece.

Dornici să-şi arate recunoştinţa pentru prestaţia de excepţie, au ţinut să-l impresioneze la rândul lor pe român şi să viziteze împrejurimile, aşa că nici nu au vrut să audă de plecare. Trei zile, captiv în Dubai:“Aşa că de luni până joi dimineaţă am bifat pe bucket list cina la Budha Bar, safari în desert, terminat cu un apus de soare extraordinar şi seara un spectacol tipic arăbesc, urcat în cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, urmat de spectacolul fântânilor din faţa acestuia şi finalizat cu shopping în cel mai mare mall din zonă, Dubai Mall.” povesteşte DJ Optick.

Şi pentru că gazdele aşteaptă cu nerăbdare alte nopţi nebune în compania lui, Optick adaugă: “Au rămas multe de văzut, dar le-m lăsat pentru următoarea ocazie."

Bucuresti, 05.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *