free download 78 travel guides written by experts

Dj Optick de la Radio 21, invitat sa mixeze pe scena celui mai nou concept de party

marca Ministry of Sound

Atmosfera londoneză a acaparat mapamondul, iar pe 29 septembrie 2012, la Turbohalle București, renumitul brand de petreceri, Ministry of Sound, a venit să cucerească Bucureștiul cu un nou concept de party, Made in London, lansat în premieră, chiar la noi în România.

Printre cei care au ținut publicul în priză o noapte întreagă se numără și DJ OPTICK, realizatorul emisiunii „Hit după Hit cu DJ Optick”, de la Radio 21 şi cel mai bun DJ din România trei ani la rând, conform Nights.ro.

DJ OPTICK a dat startul oficial al petrecerii, cu un set exploziv care a reușit și de această dată să-și surprindă fanii. Au urmat la pupitrul Ministry of Sound renumiți dji străini: Stefano Noferini, Robert Babicz (Live), Popof și Patrick Hagenaar, rezidentul Ministry of Sound.

„A fost o seară minunată, a fost o petrecere de neuitat iar locația s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru fanii muzicii electronice. Mă bucur nespus că am fost invitat să urc pe scena acestui eveniment, este o mândrie că am făcut parte din lineup-ul unei petreceri organizate de cel mai tare brand de party-uri – Ministry of Sound și că am avut ocazia să împart aceeași scenă cu dji de renume internațional”. a declarat DJ Optick.

Bucuresti, 01.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *