free download 78 travel guides written by experts

DJ-II Radio 21 au oficiat casatorii demente de Sf. Valentin

În week-end-ul iubirii, Orlando, Blaj, Bubanu şi Roxana din Fabrica dementă, dar şi Cristi Stanciu şi Marian Soci de la Radio 21 s-au transformat în ofiţeri ai stării civile demente şi au oficiat căsătorii sub un frumos altar, în Băneasa Shopping City.

„Nici nu ne pusesem bine hainele de ceremonie pe noi, că se şi făcuse coadă. Miresele au primit voal şi buchete de mireasă din oficiu, iar mirii papioane. Doar în prima oră cred că am oficiat peste 25 de căsătorii pentru o zi”, povesteşte Blaj.

„Cred că am căsătorit peste 100 de cupluri în cele două zile. Unii au venit cu naşii după ei, alţii şi-au făcut jurăminte dintre cele mai haioase. Femeile au promis în general că încearcă să gătească sau că vor avea grijă să cheltuiască toată averea soţilor, iar bărbaţii au fost cei mai romantici şi au jurat dragoste până pe vecie…sau până la despărţire”, a dezvăluit Cristi Stanciu.

„Nu ştim ce perechi au unit băieţii din Fabrica Dementă, dar noi am fost deschişi oricărei împreunări şi am oficiat chiar şi ceremonia unor doamne care şi-au lăsat soţii acasă şi au dat fuga la mall să se căsătorească”, a mărturisit Soci.

„Cea mai apreciată prezenţă de Sf. Valentin a fost cea a Roxanei, care a fost cerută în căsătorie de nenumărate ori. Ne-am luptat ca nu cumva cineva să o fure de lângă noi şi să rămânem fără sexy asistentă”, a glumit Bubanu.

Până că şi Orlando, recunoscut pentru frica lui de implicare în relaţii, s-a bucurat alături de nuntaşi. „Certificatul de căsătorie dementă e valabil o singură zi, deci e bine”, a răsuflat uşurat Don Juan-ul Fabricii Demente.

Bucuresti, 16.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *