free download 78 travel guides written by experts

DJ-ii Pro FM mixează Everyday Vibes la Face Fest #2

DJ-ii Pro FM vor mixa weekendul acesta la Face Fest #2, într-un performance de excepție care combină muzica live cu cele mai bune mixuri marca Pro FM. “Everyday vibes” se va auzi live la Kusin Stage, sâmbătă, 28 septembrie 2019, în clubul Face Kusin.

Pentru cei care sunt mereu în căutare de experiențe muzicale unice, DJ-ii Pro FM și invitații lor vor aduce DJ-seturi în premieră și mixuri compuse din hiturile zilei. Line-up-ul Pro FM iese din studio și îi aduce pe DJ-ii invitați la emisiunea de party a lui Virgil Batista pe scena KUSIN, alături de artiști care vor interpreta live.

DJ Dani Iorga va mixa cu Joylin, o tânără artistă care va urca pe scenă cu a ei vioară magică, iar Tobi Ibitoye, finalist al celui mai faimos talent show românesc, va cânta cu Eneli. Victor Biliac aduce pe scena Pro FM două momente de live act cu instrumentiști – primul va fi acompaniat de viori, violoncel și contrabas, iar al doilea va combina vibe-urile setului cu chitară și clape.

vizual PROFM stage

PROfestivalul FACE FEST, aflat la a doua ediție, are loc sâmbătă, 28 septembrie 2019, într-unul dintre cele mai cool cluburi din București, FACE KUSIN. Trei scene indoor și outdoor, cu DJ-i autohtoni și străini vor aprinde ultimul weekend din septembrie cu tribal & afro beats (outdoor), “everyday vibes” de la Pro FM pe scena Kusin și muzică dance în The Room stage. Accesul la Facefest este restricționat și se face exclusiv pe baza de brățară, care poate fi câștigată în concursurile Pro FM on-air și online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *