free download 78 travel guides written by experts

DJ-ii InfoPro Ernest Fazekas si Mihai Livadaru sustin… plinutele

Realizatorii show-ului de dimineaţa de la radio InfoPro au declarat război fiţoaselor cu măsuri ideale! Ernest Fazekaş şi Mihai Livadaru vor să arate tuturor că nu numai 90-60-90 înseamnă frumuseţe adevărată, aşa că, susţinuţi de echipa InfoPro, declară sus şi tare: şi plinuţele sunt drăguţe! Pentru a demonstra că este aşa, ei fac apel la doamnele şi domnişoarele de orice vârstă să arate ţării că nu le e ruşine cu cele câteva kilograme în plus, ba din contră, se mândresc.
Astfel, în perioada 25 iunie – 9 iulie, ele sunt chemate să-şi posteze cele mai frumoase poze pe www.infopro.ro pentru a se înscrie la concursul „La InfoPro, eşti plinuţă, eşti drăguţă!”. Curajul lor şi încrederea în forţele proprii nu rămân nerăsplatite. Între 10 şi 24 iulie, internauţii vor vota cu foc pe site cele mai simpatice participante, iar cea mai bine cotată dintre „plinuţe” va fi tratata ca o regină. Ernest şi Mihai îi oferă din partea InfoPro un weekend plin de relaxare la un super hotel! Câştigătoarea înfruntării dintre „plinuţe” va fi cazată pentru o zi la o cameră de lux de la hotelul Howard Johnson Grand Plaza din Bucureşti, unde va beneficia de tot răsfăţul posibil: o cină pentru două persoane la restaurantul Avalon, unde va încerca un meniu special, şi acces la health club (fitness, saună şi masaj).

În plus, în cazul în care câştigătoarea nu este din Capitală, InfoPro îi asigură şi transportul. Toate acestea pentru a demonstra că şi „plinuţele” sunt graţioase şi atrăgătoare!

Bucuresti, 26.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *