free download 78 travel guides written by experts

DJ-ii de la Radio 21, prezenti la prima plantare din cadrul campaniei „Fa cadou un copac!”

Radio 21 pune mâna pe cazmale şi umple găleţile cu apă pentru prima plantare din cadrul campaniei ”Fă cadou un copac!”, planificată de către Organizaţia MaiMultVerde, pentru zilele de 1, 2 şi 3 aprilie, la Snagov, în apropierea complexului Astoria.

Vineri, 1 aprilie, vor participa la această acţiune Dj-ii de la Radio 21, printre care Paul, Ioana şi Bogdan din matinalul  „Bine Dimineaţa”, DJ Andi, Giulia şi al ei coleg de emisiune, Marian Soci, precum şi echipa „Afterparty” (matinalul din weekend) – Anca Maco, Shurubel şi Cretzu, care vor planta „grădina” de 21 de copăcei primită cadou de Paul Ipate de la colegii lui.

Campania “Fă cadou un copac!”, care se desfăşoară din decembrie 2010, a pornit de la necesitatea strângerii de fonduri pentru împădurirea României şi, datorită succesului înregistrat, peste 2000 de puieţi vor fi înrădăcinaţi weekendul acesta în împrejurimile Bucureştiului, ca urmare a donaţiilor primite.

Mai multe informaţii despre campania iniţiată de către organizaţia MaiMultVerde, cu sprijinul Radio 21, sunt disponibile pe site-urile www.radio21.ro şi www.maimultverde.ro.

Bucuresti, 31.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *