metalshow

DJ Dobrikan lanseaza un remix incitant al piesei “Unde esti” a lui DJ Raoul vs. Alina

Remixul are parte si de un videoclip filmat in tonuri reci si intunecate, iar cadrele acompaniaza perfect versurile si beat-urile piesei.

DJ Dobrikan s-a remarcat pana acum cu mixuri interesante din care nu a lipsit niciodata elementul surpriza, fiind specializat in subgenul techno house. A ales sa isi puna amprenta personala asupra piesei "Unde esti" deoarece este un adevarat etalon in materie de house la noi in tara, iar vara aceasta, la mai bine de 10 de la lansare, a reusit sa dea din nou tonul in cluburi.

DJ Raoul este unul dintre primii DJ din Romania care a reusit, la sfarsitul anilor ’90, sa promoveze muzica house la noi in tara. Piesa "Unde esti", realizata impreuna cu Alina de la trupa JAIS, a avut parte de un succes imens in acea perioada si chiar a reusit sa depaseasca granitele tarii si sa fie inclusa pe diverse compilatii de house din Italia, Ucraina sau tarile Scandinave.

Muzica: Raoul Russu, Alina Giurgiu, Andrei Kerestely. Text: Alina Giurgiu, Andei Kerestely. Editor: Roton Music Publishing © & (P) ROTON 2014

Bucuresti, 18.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *