Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

DJ Andi, exclusiv la Radio 21: “Lansez un super remix pentru Imnul Liberty Parade 2012!”

DJ Andi, cel mai iubit DJ român şi realizatorul emisiunii matinale de la Radio 21 alături de Manuel Dinculescu, Anca Maco şi Orlando, DJ Optick, cel care trei ani la rând a fost votat cel mai bun DJ în cadrul Nights.ro Awards şi realizatorul emisiunii „Hit după Hit cu DJ Optick” de la Radio 21, şi Vali Bărbulescu, cel mai cunoscut DJ din România şi realizatorul emisiunii iDrive de la Radio 21, s-au lăsat dezbrăcaţi de secrete joi, 21 iunie, în cadrul emsiunii Request 629 de la Radio 21, găzduită de Liviu Hodor între orele 18:00 şi 21:00.

Cei trei DJi au fost invitaţi ai rubricii „Vedete la perete”, în cadrul căreia vedetele stau de vorbă cu fanii pe peretele de Facebook Radio 21, www.facebook.com/radio21, ocazie cu care DJ Andi a făcut o mărturisire: săptămâna viitoare lansează un remix pentru Imnul Liberty Parade 2012, „Is It Love Out There?”, interpretat de Radio Killer. De asemenea, DJ Andi promite un super set la Liberty Parade 2012, cel mai mare eveniment dance din România, organizat de Radio 21 pe 28 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn.

Și Vali Bărbulescu are activitate creativă, urmând să lanseze tot săptămâna viitoare un single nou: „Este o piesă nouă, foarte diferită de tot ce se cântă în momentul acesta. O aducem la Request 629 şi vă promit că veţi avea parte de o surpriză”.

DJ Optick a amintit performanța extraordinară pe care a reușit-o recent: piesa “Tremble” semnată de DJ Optick şi NTFO, în varianta remixată de românul Rhadow, şi-a găsit loc pe compilaţia “Vagabundos 2012” a celebrului DJ şi producător Luciano şi nu oricum, ci mixată pe parcursul a 3 track-uri consecutive.

Întrebați ce și-ar fi dorit să fie dacă nu ar fi ajuns Dji, DJ Optick a răspuns că ar fi vrut să aibă o gogoșerie, iar DJ Andi și Vali Bărbulescu s-ar fi văzut în ipostaza de preoți.

DJ Optick, DJ Andi, Vali Bărbulescu și Liviu Hodor vor fi prezenți anul acesta pe scena Liberty Parade, unde promit seturi care îi vor ține pe cei prezenți la eveniment cu mâinile în aer: „Ne vedem acolo!!!”, spun cei trei.

Intervenţiile baieţilor la Request 629 pot fi ascultate accesând link-ul de mai jos:
//www.radio21.ro/stiri-request-629/vedete-la-perete-dj-optick-dj-andi-si-vali-barbulescu/

Liviu Hodor, cel mai fashion DJ din România, se aude la Request 629, de luni până vineri, între orele 18:00 şi 21:00, unde îşi răsfaţă ascultătorii cu cea mai bună muzică a momentului, mixată în trei ore cu dedicaţii şi voie bună!

Liberty Parade este cel mai mare eveniment dance din Romania. La editia din 2011, care s-a desfasurat pe 30 iulie pe plaja dintre Venus si Saturn, au fost prezenti peste 80000 de iubitori ai muzicii dance. Invitatul de main a fost DJ-ul de origine iraniana Sharam. Alaturi de el, pe scena au urcat Christian Green, Val LaVille, Liviu Hodor & DJ Andi , DJ Allen, DJ Optick, Adrian Eftimie , Vika Jgulina si Raoul Russu. LIBERTY PARADE a demonstrat in 2011, in al 10-lea an de existenta, ca reprezinta cu adevarat un standard de performanta muzicala in zona electro, ce va fi greu de depasit.

Bucuresti, 22.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *