Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

DJ ANDI, DJ Optick si Vali Barbulescu, pusi la perete de Liviu Hodor

DJ Andi, cel mai iubit DJ român şi realizatorul emisiunii matinale de la Radio 21 alături de Manuel Dinculescu, Anca Maco şi Orlando, DJ Optick, cel care trei ani la rând a fost votat cel mai bun DJ în cadrul Nights.ro Awards şi realizatorul emisiunii „Hit după Hit cu DJ Optick” de la Radio 21, şi Vali Bărbulescu, cel mai cunoscut DJ din România şi realizatorul emisiunii iDrive de la Radio 21, se lasă dezbrăcaţi de secrete joi, 21 iunie, în cadrul emsiunii Request 629 de la acelaşi post de radio, găzduită de Liviu Hodor între orele 18:00 şi 21:00.

Cei trei DJi sunt invitaţi ai rubricii „Vedete la perete”, în cadrul căreia vedetele stau de vorbă cu fanii pe peretele de Facebook Radio 21, www.facebook.com/radio21. Ascultătorii le pot pune lui DJ Andi, DJ Optick şi Vali Bărbulescu tot felul de întrebări, iar DJii promit să le răspundă tuturor, în măsura în care întrebările sunt decente.

Subiectul principal de discuţie va fi Liberty Parade 2012, cel mai mare eveniment dance din România, organizat de Radio 21 pe 28 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn.

„M-am gândit că fanii îşi doresc foarte mult să stea de vorbă live cu artiştii lor preferaţi. Aşa că în fiecare marţi şi joi o să le dau ocazia să facă acest lucru pe pagina de Facebook Radio 21. Pe lângă intervenţiile în direct de la Request 629, starurile vor răspunde tuturor întrebărilor primite pe Facebook de la fanii lor.”, spune Liviu Hodor.

Liviu Hodor, cel mai fashion DJ din România, se aude la Request 629, de luni până vineri, între orele 18:00 şi 21:00, unde îşi răsfaţă ascultătorii cu cea mai bună muzică a momentului, mixată în trei ore cu dedicaţii şi voie bună!

DJ Optick se aude la Radio 21 în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 13:00 şi 16:00 în programul „Hit după Hit cu DJ Optick”.

Vali BĂRBULESCU poate fi ascultat la Radio 21 într-un program zilnic de două ore, între orele 16:00 si 18:00 – "iDRIVE".

Manuel D. Dinculescu, DJ Andi, Anca Maco şi Orlando se aud la Radio 21 în fiecare dimineaţă între orele 07:00 si 10:00, de luni până vineri, în cel mai devreme matinal de radio din România.

Bucuresti, 21.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *