free download 78 travel guides written by experts

DJ Andi a remixat hitul „Doar cu tine”, interpretat de trupa Activ

DJ Andi, cel mai iubit DJ român şi unul dintre cei trei realizatori ai Matinalului de la Radio 21 alături de Manuel D. Dinculescu şi Anca Maco, a remixat super hitul „Doar cu tine”, lansat de trupa Activ în anul 2005. Piesa este inclusă pe cel de-al treilea album al grupului format din Oana, Avi şi Rudi, „Motive”.

DJ-ul Radio 21 spune că i-a venit ideea să remixeze hitul după ce s-a întâlnit cu Avi, fost membru al trupei: „Am devenit melancolici şi ne-am amintit de vremurile în care toată lumea fredona „Doar cu tine”. Aşa că am decis să fac un remix care să readucă piesa în atenţia fanilor şi în 2012. Chiar dacă Activ nu mai există în momentul de faţă, sper ca Oana, Avi şi Rudi să fie încântaţi de remix!”.

„Remixul lui DJ Andi a primit review-uri foarte bune din partea tuturor, nu doar din partea noastră. Noi ne bucurăm tare mult că piesa revenit în actualitate şi, de ce nu, poate ajungem să o ascultăm din nou în cluburi în această nouă variantă”, declară Avi, fost membru al trupei Activ.

Remixul piesei „Doar cu tine”, realizat de DJ Andi, poate fi ascultat accesând link-ul de mai jos:
//www.youtube.com/watch?v=vnlJVqHWIKA.

Bucuresti, 13.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *