free download 78 travel guides written by experts

Divizia si solutiile CA Recovery Management continua sa primeasca recunoastere mondiala

in industria de profil

Compania CA, partener de distributie SCOP Computers, a primit in ultimul an numeroase premii si laude din partea expertilor si partenerilor, pentru canalul sau de distributie si solutiile CA Recovery Management. Aprecierile acestora s-au concretizat in peste 30 de distinctii*, incluzand numeroase note de top in recenzii si teste comparative.

Cel mai recent dintre ele, Network Computing Magazine, a numit CA “The Company of the Year” si a desemnat solutia CA ARCserve Backup ca “Product of the Year”. Conventia anuala pentru decernarea premiilor Network Computing, sustinuta anul acesta pe 4 martie 2010, ofera recunoastere companiilor, produselor si serviciilor care au avut cel mai mare impact asupra cititorilor celei mai longevive publicatii IT din Marea Britanie.

De asemenea, in recentul “Best of the Tests 2010” solutia CA ARCserve Backup a fost singura care a primit recunoasterea “Tester’s Choice”, fiind considerata una dintre cele mai robuste si fiabile solutii evaluate.

Ca produs, CA ARCserve Backup a primit numeroase laude pentru functionalitatea, capacitatea de deduplicare a datelor si recuperarea informatiilor in medii virtualizate precum Windows Server 2008 Hyper-V si VMWare VCB.

“Pentru a avea succes, partenerii si clientii nostri se bazeaza pe noi pentru a le oferi tot ceea ce este mai bun ca personal instruit, produse si programe”, a declarat Adam Famularo, Senior Vice President si General Manager, CA Recovery Management and Data Modeling Business Unit. “Suntem incantati de recunoasterea primita si ne concentram eforturile pentru a continua sa oferim produse si servicii de neintrecut”.

Printre distinctii se numara:

Evaluare de laborator: Intr-un studiu comparativ solicitat de CA, solutiile  CA ARCserve Backup si CA XOSoft™ High Availability au surclasat alte solutii (//www.arcserve.com/us/press/release.aspx?cid=216405)

Evaluare CRN: In urma testelor pentru articolul “Squeeze More Out of the Network Right Now” CA ARCserve Backup pentru Windows si CA XOSoft au fost incluse in lista celor “sase produse care imbunatatesc performantele retelei”.  (//www.crn.com/networking/218401503;jsessionid=IXUDH0JVUPUZ1QE1GHPSKHWATMY32JVN?pgno=1)

Profil PC PRO: CA ARCserve Backup este prezentata ca alegerea “Network Backup” in cadrul “Top 100 Products for PC PRO Business”.

ESG Lab Report: Enterprise Strategy Group a publicat un rapord de validare foarte pozitiv – “CA ARCserve Backup: Enterprise-Class Data Protection and Deduplication”. //www.arcserve.com/Files/IndustryAnalystReports/esg-arcserve-validation-report_227779.pdf)

Articol special eWeek Channel Insider: //www.channelinsider.com/c/a/Spotlight/Bulls-Eye-Awards-Turnaround-of-the-Year-557735/2/

Raport TPI Technologies: Jon Toigo a acordat CA ARCserve backup o recomandare pozitiva (//www.arcserve.com/files/WhitePapers/arcserve-review-by-tpi-report_214730.pdf)

Pentru mai multe informatii despre CA si solutiile de Recovery Management vizitati www.arcserve.com.

* //www.arcserve.com/us/press/release.aspx?cid=231601

Bucuresti, 23.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *