free download 78 travel guides written by experts

Divertisment in miscare, oriunde te-ai afla

Savurează cea mai bună calitate audio cu noul player digital Philips GoGear SA3245 dotat cu tehnologia brevetată Philips FullSound. Orinde te-ai afla, asculţi muzică în formate MP3 şi WMA şi vizioneazi înregistrări video pe ecranul color de 1,8”, cu o rezoluţie de 220×176 pixeli.

Tehnologia inovatoare FullSound Philips, pentru o calitate superioară a sunetului MP3, reface detaliile audio ale muzicii comprimate, îmbunătăţind-o şi amplificând-o, astfel încât să experimentezi o muzică impresionantă, fără distorsiuni. Poţi asculta până la 20 de ore de muzică, poţi preseta până la 20 de posturi de radio FM şi poţi înregistra momentele frumoase ale vacanţei tale pentru că player-ul îţi permite să faci şi înregistrări vocale. Descărcarea de pe PC se face rapid, prin USB 2.0, iar cu Philps Media Converter, conversia fişierelor video şi imagine nu mai este o priblemă.

Îl iei cu tine oriunde pentru că player-ul Philips SA3245 are dimensiuni de invidiat (80×10,4×45) şi numai 49 g. Savurezi pe deplin fiecare clipă a vacanţei, ai cu tine fotografiile şi videoclipurile preferate,  te bucuri de muzică şi filme, oriunde şi oricând. Vacanţă frumoasă şi clipe de neuitat, de la Philips.

Pret: 299 RON
Este disponibil în reţelele de magazine Flanco, Altex Domo, începând cu luna iulie.

Bucuresti, 18.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *