free download 78 travel guides written by experts

Divertiland sarbatoreste 3 ani de distractie in valuri

Divertiland Numărul vizitatorilor Divertiland echivalează cu populația Timișoarei sau Clujului

Divertiland, cel mai mare parc de distracții din România, sărbătorește luna aceasta trei ani de distracție în valuri și se îndreaptă către atingerea țintei de 400.000 de vizitatori de la inaugurare.

Pe parcursul celor 3 ani de existență, toboganele Divertiland au înregistrat peste 12 milioane de utilizări, în vreme ce peste 10 milioane de valuri care redau perfecțiunea mării au fost generate la piscina cu valuri, prima și cea mai mare din România, spre bucuria vizitatorilor.

“Cele trei sezoane de funcționare au adus, pe lângă know-how-ul acumulat de echipa care operează parcul, și multe noutăți și investiții suplimentare în confortul și distracția clienților. Astfel, dacă în primul sezon de operare, prioritatea a fost introducerea a cât mai multe opțiuni de transport către Divertiland, în prezent suntem în faza în care ne concentrăm pe serviciile și noutățile pe care clienții le regăsesc odată intrați în parc. Anul acesta, noutățile s-au tradus într-o nouă zonă de luat masa și adăugarea unei instalații de încălzit apa în zona piscinelor pentru copii. De-a lungul celor trei sezoane de operare, Divertiland a lansat produse și servicii unice pe piața din România, precum cursurile de surfing, abonamentele de sezon sau pachetele de acces după ora 17:00 sau cele adresate seniorilor. Inovația s-a făcut vizibilă și în segmentul de vânzări, unde Divertiland este prima companie din industrie care a lansat un sistem online de achiziționare a biletelor și o aplicație de mobil. Vom continua să ne dezvoltăm gama de produse, servicii și atracții pentru a oferi și pe viitor cele mai bune opțiuni de petrecere a timpului liber pentru vizitatorii de toate vârstele”, a declarat Adonis Lourezos, Manager al Divertiland.

Două aspecte cărora managementul Divertiland le-a acordat încă de la început o atenție deosebită sunt calitatea și siguranța, oferite la standarde internaționale în cadrul parcului. Divertiland oferă cea mai înaltă calitate a apei din București, fapt susținut de cei peste 3 milioane m3 de apă, care s-au recirculat în cei trei ani de funcționare. Sistemele de filtrare, recirculare și dezinfectare sunt create și implementate conform standardelor germane, cele mai stricte dintre standardele internaționale din acest domeniu.
De asemenea, siguranța reprezintă o prioritate la Divertiland – echipele noastre de salvamari și securitate adunând peste 500.000 de ore în vederea asigurării confortului oaspeților parcului.

Prețurile biletelor de acces la Divertiland pentru sezonul 2015 au fost menținute la nivelul anului trecut și încep de la 40 de lei pentru adulți, în vreme ce copiii sub 3 ani beneficiază de acces gratuit, iar studenții, elevii și seniorii beneficiază de prețuri speciale la casierie. Biletele pot fi achiziționate online, de la casierie sau prin intermediul aplicației Divertiland, disponibilă în mod gratuit în Apple Store și Google Play. Aplicația permite utilizatorilor de telefonie mobilă să își cumpere biletul într-un mod rapid, să vizualizeze și beneficieze de oferte speciale și chiar să intre în legătură cu un consultant de evenimente.

Transportul public spre Divertiland este asigurat prin intermediul trenurilor CFR sau cu autobuzul 236, cu plecare de la stația de metrou Eroilor sau cu microbuzele puse la dispoziția vizitatorilor în mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Păcii (zona Turbohale), Divertiland și retur.

Divertiland 3 ani infografic

Bucuresti, 24.08.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *