free download 78 travel guides written by experts

Divertiland, destinatia de vacanta estivala all inclusive din Bucuresti,

isi deschide portile pe 30 mai 2014

Peste 120.000 de vizitatori sunt așteptați în cel mai modern parc de distracții din România pentru un nou sezon de distracție și relaxare

Divertiland, cel mai mare parc de distracții din România localizat în vestul capitalei, în zona Militari, își redeschide porțile pe 30 mai.

În sezonul 2014, peste 120.000 de vizitatori sunt așteptați la Divertiland cu atracții incitante și cu servicii moderne și de calitate, printre care 22 de tobogane inedite pentru toate vârstele, singura piscină cu valuri și unica plajă cu nisip din București.

Pentru a începe vara cu multã voie bunã, sãptãmâna de deschidere, 30 mai – 6 iunie, este dedicatã copiilor. Cei mici, cu înãlțimea de sub 1.2m, vor beneficia de intrarea gratuitã în incinta parcului de distracții. De ziua lor, în 1 iunie, Divertiland le-a pregãtit ateliere creative, multã distracție, concursuri, surprize și premii dulci.

Printre noutățile cu care Divertiland își întâmpină vizitatorii în noul sezon se numără:
· Sistemul online de cumpărare a biletelor /abonamentelor sezoniere
· Divertiland Club – sistemul de fidelizare a clienților
· Noi facilitãți de transport în comun – acces prin intermediul trenurilor regionale cu oprire la stația Chiajna Parc Divertisment
· Noi activitãți, precum terenul special amenajat pentru volei pe plaja, zumba, aquagym și spinning
· Noi cursuri ale școlii de surf.

Consumatorii își pot deja achiziționa biletele de intrare sau abonamentele promoționale de sezon, tip early bird, prin sistemul online disponibil pe www.divertiland.ro, o premierã pe piața de divertisment româneascã. Divertiland a vândut în perioada premergãtoare redeschiderii sezonului (de la 1 martie pânã în prezent) un numãr de peste 600 de abonamente în regim early bird prin intermediul acestui sistem online.

“În urma unui studiu de piațã realizat recent, am dorit sã venim în întâmpinarea așteptãrilor clienților noștri inclusiv prin facilitãți de online ticketing și early booking, unice în acest moment printre parcurile de divertisment din România. Accesul modern la rezervãri și interfața interactivã reprezintã elemente cerute și apreciate de categoria de clienți vizatã de Divertiland și ne bucurãm sã le putem oferi în 2014, alãturi de facilitãțile complexe și de standardele de calitate și securitate care se regãsesc în parcul nostru de distracții”, a declarat Irina Popescu, Marketing & Communication Manager.

Pentru a completa și a duce momentele de distracție și relaxare la un alt nivel, Divertiland va dezvolta în 2014 și un sistem de fidelizare a clienților.

“Divertiland Club numãrã în prezent cateva mii de membri, care se vor bucura în noul sezon de beneficii și reduceri la serviciile și produsele disponibile în parc. Prin acest sistem de fidelizare, dar și prin serviciile și facilitãțile moderne pe care le oferim, reușim sã transformãm Divertiland într-o autenticã destinație de vacanțã in interiorul orasului. Numeroasele evenimente și surprize pe care le pregãtim în 2014 vor întregi experiența all inclusive pe care dorim sã o creãm vizitatorilor noștri”, a declarat Irina Popescu, Marketing & Communication Manager.

Transportul public spre Divertiland va fi asigurat în 2014 și pe cale feratã, prin intermediul trenurilor regionale operate de Regiotrans. Începând cu acest sezon, 4 trenuri care circulã pe ruta Brașov – București Nord – Craiova și retur, vor opri zilnic în stația Chiajna Parc Divertisment, special construitã pentru a deservi vizitatorii parcului de entertainment.

În 2013, peste 100.000 de vizitatori s-au bucurat de deja cunoscutele atracțiile pregătite de Divertiland:
· Los Turbos – zona spectaculoaselor tobogane înalte, cu cădere liberă – Kilimanjaro, Waterfall și Rainbow Tower;
· Piscina cu valuri unde pot și în aceastã varã sã beneficieze de distracție și rãcoare, dar și sã se inițieze în surfing – un sport acvatic iubit în toatã lumea – cu ajutorul instructorilor noștri specializați;
· La Insula – zona dedicată relaxării la Divertiland, în care pot pluti pe lungimea unui kilometru în piscina inelară Lazy River, sau se pot odihni în pavilioanele VIP;
· Arena del Sol – plaja de 3.700 mp, cel mai fierbinte punct din care poate fi savurată vara însorită.

Parcul are o capacitate de 3.500 de persoane pe zi, iar in interior se regãsesc sezlonguri, umbrele și colaci. Peste 65% din vizitatorii anului trecut au venit insotiti de familii, care au trãit la maxim vacanța de o zi la Divertiland, bucurându-se de zonele dedicate celor mici. Aici îi așteaptã și în noul sezon zona Los Petitos ce reunește locuri de joacã inedite, tobogane și piscine special concepute pentru copiii de orice vârstã. Multiplele opțiuni culinare oferite de restaurantele și barurile din zona de food-court, spațiile generoase de parcare și serviciile auxiliare, completeazã experiența vizitatorilor Divertiland.

Douã aspecte cãrora managementul Divertiland le-a acordat permanent o deosebitã atenție sunt calitatea și siguranța, oferite la standarde internaționale în cadrul parcului. Divertiland oferã cea mai înaltã calitate a apei din București: sistemele de filtrare, recirculare și dezinfectare sunt create și implementate conform standardelor germane, cele mai stricte dintre standardele internaționale din acest domeniu.

De asemenea, siguranța reprezintă o prioritate la Divertiland – echipele noastre de salvamari, pază și protecție și asistență medicală fiind mereu pregătite și prezente pentru confortul oaspeților parcului.

Bucuresti, 21.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *