free download 78 travel guides written by experts

Divertiland dă start distracției de vară

Din 10 iunie, cel mai iubit parc de distracții din București își deschide porțile

Distracția se mută vara aceasta la Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distracții din România, care se redeschide vineri, 10 iunie, începând cu ora 10:00.

Bucureștenii și locuitorii din proximitate își pot petrece zilele de vară și în Super Paradise, noua zonă de distracție care va fi inaugurată în cel de-al patrulea sezon al parcului.


În 2016, distracția de la Divertiland se extinde, astfel, pe o nouă suprafață de 35.000 m2, care include: două piscine cu apă încălzită, o piscină olimpică pentru adulți și o piscină cu bandă antiderapantă pentru copii. Vizitatorii au la dispoziție și o zonă lounge cu 3.000 de șezlonguri și 500 de locuri în cele două restaurante, LNKO și Divertiland Diner. Zona Super Paradise va putea fi accesată începând cu 17 iunie.

Vizitatorii parcului vor avea la dispoziție cel mai mare spațiu de distracție de vară din București, cu peste 40 hectare cu piscine, zone cu nisip, tobogane, zone de cursuri și restaurante. Anul acesta, sunt așteptați peste 180.000 de doritori de distracție acvatică, capacitatea parcului fiind de peste 7.000 vizitatori pe zi.

Parcul dispune de o plajă cu nisip și piscină cu valuri, care se află în topul preferințelor vizitatorilor încă din 2013. Mai mult, Divertiland aduce pe piață o ofertă completă de petrecere a timpului liber, prin:
• 22 de tobogane spectaculoase
• 2 piscine încălzite
• 11 restaurante
• 3 zone pentru copii
• 5 baruri.

Prețul biletelor de acces la Divertiland pentru sezonul 2016 încep de la 40 de lei pentru adulți. Copiii sub trei ani beneficiază de acces gratuit, iar studenții, elevii și pensionarii (de peste 60 de ani) dispun de prețuri speciale. Vizitatorii care vin la Divertiland după ora 17:00 au, de asemenea, parte de acces la preț redus. Biletele pot fi achiziționate și online, pe www.divertiland.ro, unde vizitatorii pot găsi oferte speciale.

Transportul public spre Divertiland va fi asigurat și anul acesta prin intermediul trenurilor CFR și prin  microbuzele puse la dispoziția vizitatorilor în mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Păcii (zona Turbohale), Divertiland și retur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *