free download 78 travel guides written by experts

Diverta si Editura Humanitas va invita la balul iubirii!

Diverta impreuna cu Editura Humanitas va cheama sa redescoperiti iubirea, asa cum a stiut ea sa se adapteze in timp. O dimensiune a naturii umane de care se leaga toate celelalte, surprinsa in marile poezii de dragoste scrise de-a lungul veacurilor.

Miercuri, 8 martie 2006, ora 18.30, Diverta Plaza Romania va gazdui prezentarea unei carti speciale:  DE CE TE IUBESC. Paradoxurile iubirii in poezia lumii. Volumul este o antologie de poezii de dragoste culese din literatura universala, coordonat si asezat intr-un scenariu al sentimentului suprem de Ioana Parvulescu.

Evenimentul va avea aerul deosebit al carnavalelor venetiene. Participantii vor purta masti si vor admira personaje din alte vremuri, alaturi de invitatii: Ioana Parvulescu, Mircea Cartarescu si Gabriel Liiceanu.

Alaturi de aceasta mica selectie de bijuterii poetice, veti regasi un CD surpriza: Gabriel Liiceanu citind paginile preferate din „De ce te iubesc”.

Pentru consumatorii de cultura, Diverta este cunoscuta pe piata drept cel mai mare distribuitor de carte din Romania. Peste 35.000 de titluri din toate domeniile, furnizate de mai mult de 300 de edituri din Romania, dar si Europa si America, sunt puse la dispozitia cititorilor in magazinele Diverta.
   
Diverta – cel mai mare lant de magazine media din Romania – este un brand al RTC Holding, unul din principalele grupuri cu capital romanesc de pe piata autohtona.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *