free download 78 travel guides written by experts

DIVERTA SE TOPESTE – “ICE AGE 2

Vineri, 10 martie 2006, orele 18.00, Diverta Plaza Romania lanseaza impreuna cu Editura Corint Junior si Radio 21 colectia de carti “Ice Age 2”.

Lansarea va avea loc intr-o atmosfera aparte, actorii Carmen Palcu si Cristian Boeriu vor crea un moment artistic cu totul special, iar Buzdugan si Morar, vedetele postului Radio 21, vor organiza un concurs si vor imparti multe premii.

Eroii nostri “sub-zero grade” – Manny mamutul lanos, lenesul Sid, tigrul Diego si Scrat veverita preistorica – s-au reintors, de data aceasta cu aventuri nemaipomenite. Colectia “Ice Age 2” cuprinde 7 carti ilustrate (“Dezghetul”, “Marea salvare”, “Unde-i ghinda mea”, “Zapacita”, “Sid si lenesii pitici”, “Tasnesc Gheizerele”, “Vino cu noi”) si un roman dupa mult indragitul film (“Dezghetul”).

Colectia Ice Age2 este realizata intr-un stil clasic, cu o puternica nota de comedie, piperata cu aventuri spectaculoase, romantism si nu in ultimul rand prietenie; toate acestea intr-o forma care nu schimba cu nimic farmecul indragitului film. Nici un fan nu trebuie sa o piarda!
 
Pentru consumatorii de cultura, Diverta este cunoscuta pe piata drept cel mai mare distribuitor de carte din Romania. Peste 35.000 de titluri din toate domeniile, furnizate de mai mult de 300 de edituri din Romania, dar si Europa si America, sunt puse la dispozitia cititorilor in magazinele Diverta.
   
Diverta – cel mai mare lant de magazine media din Romania – este un brand al RTC Holding, unul din principalele grupuri cu capital romanesc de pe piata autohtona.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *