metalshow

Diverta raporteaza o crestere de 25% a vanzarilor in sezonul Back to School 2014

DivertaÎn plin sezon Back to School, Diverta a înregistrat rezultate foarte bune la gama de produse școlare, raportând o creștere de 25% în vânzări, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Vânzările au fost impulsionate de oferta extrem de diversificată la rechizitele și colecțiile școlare pentru elevii de toate vârstele, atât pentru produsele clasice, cât și pentru cele fashion, cu licențe, inspirate din filmele și animațiile în vogă. Diverta mizează și anul acesta pe cel mai bun raport calitate – preț de pe piața rechizitelor, întâmpinându-și clienții cu produse de calitate, dar și cu prețuri accesibile, în funcție de bugetul fiecăruia.

Și anul acesta, Diverta meține un trend ascendent pentru vânzările din sezonul Back to School, înregistrând în luna august o dublare a vânzărilor față de aceeași perioadă a anului trecut, creștere stimulată de gama variată de colecții al căror design poartă amprenta celor mai în vogă personaje din desenele animate și filme (Frozen, Sofia, Violetta, Plusica, Transformers, Star Wars, Cars, Mickey&Minnie, etc.). Varietatea de licențe cu animațiile preferate ale celor mici reprezină noutatea adusă de retailer în noul sezon Back to School, dar și baza sa de diferențiere pe piață în gama de produse școlare.

În ceea ce privește ghiozdanul, una dintre principalele achiziții pentru noul an școlar, retailerul pune la dispoziția consumatorului produse atractive din punct de vedere vizual și conforme cu cele mai înalte standarde de calitate. Vedetele acestui sezon rămân, în continuare, ghiozdanele echipate cu licențe pentru grădiniță și școala primară.

În topul vânzărilor se află ghiozdanul, alături de rucsac, geamantan și troler cu un procent de 40% din totalul vânzărilor de produse școlare, gamă urmată de instrumentele de scris cu o pondere de 15%, de penare 11% și de caiete 10%.
În 2014, Diverta își consolidează poziția în topul principalilor furnizori de produse școlare și de papetărie din România, propunând un mix integrator de inovație și calitate, adaptat la nevoile mereu în schimbare ale consumatorului român. Alături de colecțiile școlare, retailerul completează oferta de produse pentru copii cu jocuri, jucării, cărți și filme, segmentul ,,Mă joc și învăț” ocupând 40% din totalul Diverta.

Campania Diverta Back to School 2014 a debutat în data de 15 august și continuă până pe data de 30 septembrie, retailerul estimând că procentul de vânzare la gama de colecții școlare va rămâne ridicat până la sfârșitul sezonului.

Bucuresti, 17.09.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *