free download 78 travel guides written by experts

Diverta Hubertus a deschis Terasa cu timp liber

Diverta Hubertus completează experiența pe care le-o oferă zi de zi clienților care îi calcă pragul, invitându-i să își acorde un moment de răgaz, singuri sau cu prietenii, pe Terasa cu timp liber din incinta magazinului de pe Bulevardul 21 Decembrie, nr. 22.

Pe Terasa cu timp liber, cărțile bune sunt la doar câțiva pași, astfel că vizitatorii magazinului se pot însoți în aventura lecturii cu cu o cafea bună sau un ceai aromat. Se pot strânge cu prietenii și întrece în trupe sau cuvinte testând jocurile de societate pe care Diverta le pune la dispoziția lor sau pur și simplu pot sta la povești într-o atmosferă relaxantă.

Terasa cu timp liber Diverta va fi din când în când gazdă pentru evenimente variate și atractive pentru publicul clujean, de la lansări de carte, la proiecții de film, de la workshopuri pe diferite teme, la ateliere de creație sau întâlniri ale pasionaților de lectură. Despre ele, clujenii interesați pot afla urmărind pagina de Facebook Diverta: https://www.facebook.com/divertahubertus.

Terasa este amplasată pe două niveluri, are o parte acoperită și una în aer liber în care fumatul este permis și este deschisă în timpul programului de funcționare a magazinului: de luni până vineri de la ora 09.00 la ora 21.00 și sâmbăta de la ora 09.00 la ora 19.00.

Bucuresti, 10.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *