free download 78 travel guides written by experts

Diverta 2019: cele mai bine vândute jocuri de societate

Board game-urile au început să acapereze din ce în ce mai mult piața de jocuri din România în ultimii ani. Cunoscute drept „jocuri de societate” acestea sunt în preferințele românilor de câțiva ani, fiind o modalitate de evadare din cotidian.

Anul 2019 a fost pentru Diverta, anul cu cele mai mari vânzări la categoria Board Game-uri. Față de anul 2018, Diverta a înregistrat o creștere de 35%.

În top 10 cele mai bine vândute jocuri de societate au fost: Activity Original, Coloniștii din Catan, Bătălia Cuplurilor, Activity 18+, WTF, Dixit Joc de bază, Scrabble, Rummy, 221 Baker Street Sherlock Holmes, Dixit Odyssey.

Dacă în trecut publicul nu avea foarte multe opțiuni, în prezent există o gamă variată de board game-uri: de strategie, de imaginație, educaționale, intelectuale, de îndemânare etc.

Diverta logo rosu fara buline

În Diverta sunt listate peste 300 de jocuri. Din ce în ce mai multe familii aleg să își petreacă timpul liber cu board game-uri. Având prețuri accesibile, board game-urile sunt căutate și în rândul produselor cadou.

Pentru anul 2020 Diverta se așteaptă la un procent mai mare în vânzări, ținând cont și de statisticele care arată ca această piață este într-o continuă creștere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *