free download 78 travel guides written by experts

Diverse entitati europene se vor aduna la Facultatea de Drept a Universitatii din Porto

– Universitatea din Porto gazduieste o conferinta europeana privind politicile de inovare

Miercuri, 28 mai, începând cu ora 10.15 (înregistrarea ȋncepe de la ora 09.30), Facultatea de Drept a Universității din Porto va găzdui Conferința finală a proiectului KTForce, cu scopul de a prezenta principalele rezultate ale acestei inițiative europene, care se va încheia la sfârșitul lunii septembrie 2014, pentru a dezbate și a permite schimburile de experiență cu privire la politicile de inovare și transferul de cunoștințe.

Având ca temă: " Politicile de inovare și transferul de cunoștințe : conlucrând pentru competitivitatea regională ", conferința va permite reprezentanţilor autorităților locale, regionale și naționale din țările europene, precum și partenerilor academici , să discute opinii și experiența lor cu privire la politicile de inovare și efectul acestora asupra competitivității regionale. În plus , partenerii KTForce vor avea posibilitatea de a prezenta rezultatele la care s-a ajuns până la această dată, inclusiv harta de bune practici, un webtool interactiv reunind practicile și politicile identificate de către parteneri.

Proiectul KTForce a început în 2012 și a implicat 11 membri din 6 regiuni europene, având în vedere îmbunătățirea politicilor locale și regionale și concentrându-se pe transferul de cunoștințe.

Participarea la eveniment este gratuită; mai multe informații pot fi găsite pe site-ul proiectului www.ktforce.eu.

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Mecatronica si Tehnica Masurarii este partenerul operational roman in cadrul proiectului KTForce.

Bucuresti, 26.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *