free download 78 travel guides written by experts

Diva Universal sarbatoreste prima aniversare

DIVA Universal sărbătoreşte prima aniversare cu seriale în premieră

Universal Networks International (UNI) sărbătoreşte prima aniversare a postului Diva Universal în România, care s-a lansat în urmă cu un an. În acest timp, Diva Universal a rămas canalul internaţional numărul unu, pe target femei 25-55 din mediul urban.*

De la lansarea din 3 octombrie 2010, Diva Universal a reuşit să cucerească inimile femeilor din România, prin programele de succes la nivel internaţional, difuzate în premieră, dar şi prin stilul propriu, vibrant şi plin de viaţă. Creat sub sloganul „Televiziunea care te sărbătoreşte!”, Diva Universal este un canal care te face să te simţi bine, prin conţinutul contemporan constând în seriale de excepţie, filme şi emisiuni reality. Diva Universal se adresează celor care trăiesc viaţa din plin, oferindu-le o experienţă plină de inspiraţie a divertismentului.

În ultimul an, din programul Diva Universal au făcut parte unele dintre cele mai bune seriale, cum ar fi “Soţia perfectă”, cu Julianna Margulies, care de curând a obţinut un prestigios premiu Emmy®, plus două premii Screen Actors Guild® şi o nominalizare la Golden Globe® pentru rolul interpretat în serial.

Grila de programe din această toamnă le oferă telespectatorilor un mix incitant de seriale de succes şi filme pline de inspiraţie, dar şi sezoane noi din cele mai îndrăgitele seriale.

În septembrie telespectatorii pot urmări pentru prima dată în România sezonul 4 din Soţii de militari, exclusiv la Diva Universal, cu două episoade în fiecare miercuri de la 21:00. În acest serial captivant, soţiile trebuie să facă faţă presiunilor din armată, lăsându-şi vieţile obişnuite în urmă pentru a deveni soţii de militari. Patricia Arquette s-a întors în ultimul sezon din celebrul serial Mediumul, sezonul 7 (în fiecare joi de la 22:00), iar detectivii Goren şi Eames fac din nou echipă în sezonul 10 şi ultimul al serialului de succes, Lege şi ordine: Intenţii criminale, de asemenea o premieră teritorială (în fiecare luni, de la 21:00). Fanii serialului Fetele Gilmore se pot bucura în această toamnă de noi sezoane (de luni până vineri, de la 20:00).

În octombrie, tinerii poliţişti din serialul Ofiţeri începători, cu Missy Peregrym în rolul principal, se întorc, în sezonul 2, în premieră exclusivă la Diva Universal, pe 31 octombrie, la 21:00.

Acest serial urmăreşte cinci poliţişti începători care au absolvit de curând academia de poliţie. În primul sezon cei cinci poliţişti au luat contact pentru prima dată cu străzile, sub supravegherea ofiţerilor care i-au antrenat. Acum că antrenamentul a luat sfârşit, au devenit mai experimentaţi şi sunt gata să prindă infractorii.

* GFK Romania.

Bucuresti, 03.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *