free download 78 travel guides written by experts

DIVA Universal – Recomandari din programul lunii mai 2012

SERIALE ÎN PREMIERĂ

Numai tată să nu fii ! (Sezonul 1)
Premieră în România
În fiecare luni, de la 21:00

Inspirat după filmul din 1989 cu acelaşi nume, Numai tată să nu fii ! este un serial cu note de comedie şi dramă, produs de Jason Katims şi Ron Howard. Fiecare episod de câte o oră urmăreşte trei generaţii din familia Braverman, redând într-o notă afectuoasă bucuriile şi necazurile vieţii de părinte, dar şi problemele cu care se confruntă orice copil din epoca posttehnologică.

În distribuţie: Lauren Graham, Peter Krause, Dax Shepard şi Monica Potter

În mintea Ericăi (Sezonul al 4-lea)
Premieră în România
În fiecare luni, de la 22:00

Al patrulea sezon al acestui serial sclipitor despre călătoriile în timp ale personajului principal o urmăreşte pe Erica pregătindu-se să devină medic. Primul ei pacient este chiar Josh MacIntosh, cumnatul care tocmai trece printr-un divorţ amar cu sora ei. Erica îl detestă pe Josh, dar Dr. Tom decide să intervină şi o trimite înapoi în anul 1998, pentru ca relaţia lor distrusă să poată fi refăcută.

În distribuţie: Erin Karpluk, Reagan Pasternak, Michael Riley şi Kathleen
Laskey

SERIALE ÎN PREMIERĂ CARE CONTINUĂ

Anatomia lui Grey (Sezonul al 4-lea)
Premieră pe canalul Diva
De luni până vineri, de la 20:00. Finala sezonului: marţi 8 mai

Luna aceasta, pe Diva se încheie Sezonul al 4-lea din serialul american de mare succes despre Meredith Grey şi colegii ei, rezidenţi la spitalul Seattle Grace, care se luptă deopotrivă cu exigenţele profesiei şi cu problemele lor personale. Sezonul se apropie de sfârşit, iar Meredith face câteva şedinţe de terapie care o determină să îşi pună trecutul sub semnul întrebării. Callie încearcă să îşi evalueze propria sexualitate, iar Cristina se întreabă dacă ar trebui să dezvăluie adevărul cu privire la logodna ei. La spital, chirurgii fac eforturi să salveze viaţa unui băiat blocat într-un bloc de ciment, iar Meredith şi Derek obţin progrese importante în studiul lor clinic.

În distribuţie: Ellen Pompeo, Sandra Oh şi Justin Chambers

Soţia perfectă (Sezonul al 3-lea)
Premieră în România
În fiecare duminică, de la 21:00

Luna aceasta, se acumulează tensiuni tot mai mari, căci firma apără un soldat acuzat de crimă. Luptele din sala de judecată continuă când Alicia şi Louis Manning intră în conflict în timpul unui caz de arbitraj. Pe de altă parte, încrederea lui Eli are de suferit când acesta întâlneşte un interlocutor pe măsură, iar Peter se foloseşte de influenţa şi de farmecul lui personal ca să o înscrie pe Grace la o şcoală de prestigiu.

În distribuţie: Julianna Margulies, Chris Noth şi Josh Charles

Soţii de militari (Sezonul al 5-lea)
Premieră în România
În fiecare miercuri, de la 22:00. Episodul final al sezonului pe 30 Mai

În luna mai, pe Diva se încheie Sezonul al 5-lea din Soţii de militari, serialul american despre patru femei şi un bărbat pe care viaţa i-a adus laolaltă pentru că fiecare dintre ei are ca partener de viaţă un membru al armatei SUA. Luna aceasta, moralul lor este afectat de aflarea unui secret la firma de avocatură; Roland şi Joan se gândesc cât de dificil este să creşti un copil cu nevoi speciale, Denise se întoarce la lucru şi descoperă că logodnica lui Jeremy face parte din personalul spitalului, iar Tonya trebuie să facă faţă unei pierderi.

În distribuţie: Kim Delaney, Sally Pressman şi Brigid Brannagh

Cu sânge rece (Sezonul 1)
Câte două episoade în fiecare joi, de la 21:00

Aceast serial poliţist continuă pe Diva, urmărind eforturile lui Lilly Rush (Kathryn Morris), singura femeie detectiv din Departamentul de Omucideri al Poliţiei din Philadelphia. Având misiunea să se ocupe de cazuri care nu au fost niciodată rezolvate, Lilly aplică tehnici criminalistice moderne pentru a studia vechi dovezi şi a intervieva martori sau suspecţi după ce a trecut déjà mai mult timp de la crimele comise în fiecare caz. În episoadele din această lună, detectivul Rush şi echipa sa investighează moartea unei fete pe un teren de tenis în 1976, uciderea unui star al baseball-ului în 1964 şi un caz în care o femeie şi fiica ei cad dintr-un balcon.

În distribuţie: Kathryn Morris, Danny Pino şi John Finn

Hercule Poirot
În fiecare vineri, de la 21:00

Urmăriţi Diva în fiecare vineri seară pentru alte episoade cu David Suchet în rolul excentricului detectiv belgian al Agathei Christie. Luna aceasta, Poirot este chemat să intervină după ce stăpâna conacului al cărui oaspete era ajunge să fie otrăvită. În alte episoade, un cadavru e descoperit pe un teren de golf, Poirot îşi face griji pentru tânăra moştenitoare a unei averi, care pare a fi urmărită de tot felul de accidente, iar dentistul celebrului detective pare să se fi sinucis.

În distribuţie: David Suchet, Hugh Fraser şi Philip Jackson

FILMELE LUNII MAI

Urmăriţi Diva marţi 1 Mai, de la ora 08:00, pentru un maraton de filme de familie despre Beethoven, simpaticul St. Bernard mereu dornic de aventură.

Beethoven 3 (2000)

Călătorind spre California, familia Newton întâlneşte o bandă de infractori. Va reuşi Beethoven, câinele familiei, să îi aducă în faţa Justiţiei pe “băieţii răi”?

În distribuţie: Judge Reinhold, Julia Sweeney şi Joe Pichler

Beethoven 4 (2001)

Familia este plăcut surprinsă şi totodată uimită când Beethoven devine brusc foarte obedient. Ce nu ştie nimeni este că adevăratul Beethoven trăieşte acum cu o familie extrem de bogată, după ce a fost schimbat din greşeală cu un alt câine, în timpul plimbării prin parc!

În distribuţie: Judge Reinhold, Julia Sweeney şi Joe Pichler

Beethoven 5 (2003)

Sara Newton şi Beethoven îşi petrec vara cu unchiul Freddy, care locuieşte într-un orăşel plin de personaje ciudate. Simpaticul patruped stârneşte însă o adevărată febră a vânătorilor de comori după ce dezgroapă în mod accidental indiciul lipsă care conduce spre o comoară ascunsă.

În distribuţie: Dave Thomas, Faith Ford şi Daveigh Chase

Marea şansă a lui Beethoven (2008)

După ce multiubitul lor St. Bernard devine noua vedetă canină de film, un trainer şi copiii lui trebuie să zădărnicească planurile celor care complotau pentru a le răpi câinele.

În distribuţie: Jonathan Silverman, Jennifer Finnigan şi Moises Arias

Majoretele: Totul sau nimic (2006)
Premiera: marţi 15 mai, de la 21:00

Comedie cu şi despre adolescenţi, în care o tânără se străduieşte să se facă acceptată de noii colegi de şcoală, după ce familia ei se mută într-o zonă mai dură din oraş. Încercând să intre în trupa de majorete, ea ajunge iniţial să o înfrunte pe actuala vedetă a grupului, dar cele două adversare trebuie să îşi lase deoparte conflictul dacă vor să învingă în viitoarea competiţie interşcolară.

În distribuţie: Hayden Panettiere, Solange Knowles şi Gus Carr

Majoretele: Totul pentru victorie (2007)
Premiera: marţi 22 mai, de la 21:00

Distracţia majoretelor continuă cu acest film din 2007. Echipe de majorette rivale din New York şi California se întrec pentru a câştiga un turneu. Aparent, ambele tabere sunt dispuse să facă orice pentru a obţine victoria.

În distribuţie: Ashley Benson, Cassie Scerbo şi Noel Areizaga

Majoretele: Luptă până la capăt (2009)
Premiera: marţi 29 mai, de la 21:00

Urmăriţi ultima aventură cu majorete a lunii! După ce familia ei se mută în Malibu, un loc al celor cu bani mulţi, o majoretă dură şi obişnuită cu viaţa străzii intră în conflict cu conducătoarea noului ei grup de majorete şi decide să creeze pe cont propriu un grup rival.

În distribuţie: Christina Milian, Vanessa Born şi Gabrielle Dennis

Bucuresti, 04.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *