free download 78 travel guides written by experts

Diva Universal – mai 2011

Recomandări din program

PREMIERE TERITORIALE CARE CONTINUĂ!

TREI RÂURI (THREE RIVERS)
ÎN FIECARE MIERCURI, LA 22:00

Serialul “Trei râuri” urmăreşte vieţile donatorilor de organe, a doctorilor şi a pacienţilor de la spitalul de transplanturi din Pittsburgh. Doctorul Andy Yablonskiis este liderul eschipei de chirurgi: Doctor Miranda Foster, renumită pentru faptul că e rebelă, încearcă să calce pe urmele tatălui ei, care avea o excelentă reputaţie de chirurg; Doctor David Lee, cel care frânge inimi; Ryan Abbott, noul coordonator de transplanturi, fără experienţă; Dr. Sophia Jordan, şefa secţiei de chirurgie şi Pam Acosta, asistenta doctorului Andy Yablonski şi cea mai buna prietenă. Urmăreşte povestea fascinantă a acestor chirurgi eroi, în cursa contra timp pentru salvarea vieţilor.

SOŢIA PERFECTĂ – SEZONUL II
În fiecare duminică de la 21.00

Un serial captivant cu Julianna Margulies, câştigătoare a premiilor Emmy, Globul de Aur şi SAG în rolul unei soţii şi mame care îşi asumă cu mult curaj responsabilitatea pentru familia ei şi revine în câmpul muncii după ce soţul ei ajunge la închisoare din cauza unui scandal sexual şi de corupţie politică. Lăsând deoparte trădarea şi umilinţa publică cauzată de soţul ei, Peter, Alicia Florrick o ia de la capăt, întorcându-se la cariera de avocat al apărării. Cu ajutorul fostei colege de la Drept, Alicia depăşeşte provocările întoarcerii la muncă într-un mediu competitiv şi, din soţia stânjenită şi dispreţuită a politicianului, devine o femeie de carieră, oferind un mediu sigur şi stabil copiilor ei, Zach, în vârstă de 15 ani şi Grace, 14 ani. Pentru prima oară în ani de zile, Alicia îşi schimbă identitatea de "soţie perfectă" şi preia controlul asupra propriului destin.

ÎN JUNGLA ORAŞULUI (LIPSTICK JUNGLE)
În fiecare luni, la 22:00

Bazat pe romanul celebru al lui Candace Bushnell ("Sex and the City"), acest serial incitant urmăreşte trei prietene sus-puse în timp ce se confruntă cu urcuşurile şi coborâşurile vieţii lor trăită la cote înalte.

Producătoarea Wendy (Brooke Shields) face tot posibilul pentru a se împărţi între familie şi carieră. Nico (Kim Raver, "24"), redactorul şef al unei reviste de modă de senzaţie urmăreşte postul de director general, iar creatoarea de modă, Victory (Lindsay Price, "Beverly Hills, 90210") vrea să-şi îndeplinească visurile – şi poate să-l găsească şi pe "Dl. Potrivit" pe drum.

Înarmate cu umor şi putere, aceste trei femei moderne din New York se susţin reciproc în momentele de glorie sau dezamăgire din viaţa lor de zi cu zi, în marele oraş.

FETELE GILMORE (GILMORE GIRLS) SEZOANELE II & III
De luni până vineri, la 20:00

Cu scenariul într-un orăşel liniştit din Connecticut populat cu oameni diferiţi, artişti şi visători, "Gilmore Girls" este o un serial plin de umor despre prietenie şi familie, avându-le ca protagoniste principale pe Lorelai Gilmore, de 32 de ani şi fiica sa Rory, în vârstă de 16 ani.

FILME ÎN PREMIERĂ

PATRICIA CORNWELL – RISCURI ASUMATE (PATRICIA CORNWELL: AT RISK)
VINERI, 6 MAI, LA 21:00

Andi McDowell are rolul principal în această adaptare a romanului bestseller scris de Patricia Cornwell, în care o procuroare ambiţioasă foloseşte un anchetator să redeschidă un caz de crimă vechi de 20 de ani, pentru a putea avansa în cariera ei politică. Un thriller captivant ce nu trebuie ratat.

PATRICIA CORNWELL – LA SUPRAFAŢĂ (PATRICIA CORNWELL: THE FRONT)
VINERI, 13 MAI, LA 21:00

Hotărâtă să genereze şi mai multă publicitate pentru cariera ei, Monique Lamont (Andie McDowell) îi ordonă unui anchetator să rezolve un caz de crimă nerezolvat din trecut.

REGII PLAJELOR (GREEN FLASH)
MARŢI, 17 MAI, LA 21:00

La vârsta de 30 de ani, Cameron Day a renunţat la ideea de a deveni un jucător de basket profesionist şi duce o viaţă lipsită de scopuri. O întâlnire cu o femeie frumoasă îl aduce direct în mijlocul echipei profesioniste de volei pe plajă din California de Sud, unde dovedeşte un talent înnăscut. Cu David Charvet.

Bucuresti, 11.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *