Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

DIVA prezintă o serie de filme romantice de toamnă, din 29 septembrie, duminică de la 16:00

DIVA întâmpină toamna cu o serie de filme romantice începând de duminică, 29 septembrie de la 16:00.

Pe măsură ce toamna se instalează, romantismul sporește cu un nou film în premieră în România, în fiecre duminică de la 16:00. Filmul “Brioşe cu dragoste” (Truly Madly Sweetly) deschide această serie și ilustrează povestea lui Natalie.

Proprietară a unei brutării mobile, Natalie îl întâlnește pe Eric, manager în finanțe, în fața unui avocat, care îi înștiințează că au primit ca moștenire o clădire, monunet istoric, în care a funcționat o brutărie faimoasă. Prinși în aceast parteneriat, cei doi sunt nevoiți să renoveze împreună clădirea și să facă față romantismului care înflorește.

Briose cu dragoste

Noi filme în premieră sunt asteptate și în octombrie: “Sub soarele toamnei” (Under the Autumn Moon) este despre o femeie de afaceri care își schimbă prioritățile când intră din nou în contact cu natura (6 octombrie).

Kelly Rutherford (Gossip Girl) vine la DIVA în filmul “Dragostea, desigur” (Love, of course), unde o interpretează pe Amy, care întâlnește un profesor carismatic, ce o va învăța câte ceva despre ea (13 octombrie).

“Aventură în doi: Căsătoria” (All of My Heart: The Wedding) spune povestea unui cuplu nevoit să cedeze proprietatea unui han, unei rude îndepărtate (20 octombrie).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *