free download 78 travel guides written by experts

DIVA investighează Misterele Aurorei Teagarden

DIVA continuă să investigheze alături de Aurora Roe Teagarden (Candace Cameron Bure) și în noul film din seria Misterele Aurorei Teagarden, duminică, 29 martie, de la 16:00.

Misterele Aurorei Teagarden: Dispăruți fără urmă (Aurora Teagarden Mysteries: THE DISAPPEARING GAME – 2018) este un nou film, în pemieră în România.

În filmul care încheie seria de investigații din luna martie, Aurora se angajază fără ezitare într-o urmărire imediat ce nepotul ei, Phillip (Dylan Sloane) și colegul lui, Josh, dispar.

Înainte de dispariția celor doi, iubita lui Josh este găsită moartă lângă un salon de înfrumusețare. Roe trebuie să dezlege misterul și să îl scape de acuzații pe Phillip.

DIVA Misterele Aurorei Teagarden Disparuti fara urma

Ca de fiecare dată trebuie să fie cu un pas în fața detectivului Arthur Smith (Peter Benson), lucru care se dovedește deosebit de dificil.

Cu susținerea clubului Real Murder și a chipeșului profesor Nick Miller (Niall Matter), noul ei vecin ce pare la fel de intrigat de caz ca și ea, bibliotecara începe propria investigație fără să ia în seamă consecințele.

Înainte ca misterul să fie rezolvat, echipa de detectivi amatori descoperă o serie impresionantă de minciuni. Printre descoperiri se află și o tentativă de răpire, o moarte tragică și o mușamalizare , care va distruge o familie ce părea că are în față un viitor luminos.

DIVA, va difuza noul film din seria Misterele Aurorei Teagarden, în premieră în România, duminică, 29 martie, de la 16:00!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *