free download 78 travel guides written by experts

DIVA continuă sărbătorirea Crăciunului cu maratonul de filme “Trăiește Crăciunul” în fiecare zi

DIVA continuă pregătirile pentru sezonul festiv în stilul caracteristic, aducând telespectatorilor cel mai mare maraton de filme de Crăciun de până acum, “Trăiește Crăciunul”.

“Trăiește Crăciunul” la DIVA aduce filme în premieră în România în fiecare marți și duminică, de la ora 16:00. În aceste după-amieze sunt difuzate filme romantice pline de căldură.

Duminică, 24 noiembrie, de la ora 16:00, începe premiera Clubul scrisorilor de Crăciun (Christmas Pen Pals). Sarah Drew (Anatomia lui Grey) o interpretează pe Hannah Morris, un profesionist în programare, care încearcă să își salveze aplicația de întâlniri. Pentru că a fost părăsită de iubit cu câteva săptămâni înainte de Crăciun, Hannah revine în orașul natal pentru a concepe un nou model pentru programul ei. După ce ajunge acasă, se întâlnește cu Sam Watson, interpretat de Nial Matter (Misterele Aurorei Teagarden, Nuntă de sărbători), fostul iubit din liceu pe care l-a evitat toți acești ani. După multe insistențe din partea tatălui ei, acceptă să devină Cupidonul orașului prin înființarea unui club de scrisori anonime cu ocazia Crăciunului. Cu timpul, Hannah este foarte impresionată de scrisorile pe care le primește și începe să creadă că cel cu care corespondează în mod anonim este sufletul ei pereche. În ajunul Crăciunului sunt dezvăluite identitățile tuturor participanților, chiar dacă aceasta presupune o mare răsturnare de situație.

DIVA - Clubul scrisorilor de Craciun

Marți, 26 noiembrie, de la ora 16:00, este difuzat, în premieră în România, filmul Parteneri de ocazie (Mingle All The Way). “Mingle All The Way” este o aplicație de întâlniri pentru profesioniști ocupați care au nevoie de un partener pentru evenimente, dar nu dorește și o implicare romantică. Molly (Jen Lilley), creatoarea conceptului, vrea să demonstreze familiei că aplicația funcționează și după ce devine membru îi este recomandat un alt profesionist extrem de ocupat, Jeff (Brant Daugherty).

DIVA - Parteneri de ocazie

Imediat ce se întâlnesc realizează că au mai interacționat în trecut de două ori, dar în mod dezastruos. Cu toate acestea, amândoi hotărăsc să participe la evenimentele de Crăciun. Pe măsură ce se cunosc este posibil ca aranjamentul să evolueze și în altă direcție cu ocazia sărbătorilor.

DIVA “Trăiește Crăciunul” și anul acesta cu cel mai mare maraton de filme de sărbătoare, în fiecare zi din luna noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *