free download 78 travel guides written by experts

Distributia materialelor de constructii este mai eficienta cu Entersoft

Compania româneascã Mobifin a ales Entersoft Business Suite, platfomã ce include soluții de tip ERP, CRM, Business Intelligence, Mobile SFA pentru optimizarea activitãții de distribuție a materialelor de construcții și gestiunea relațiilor cu clienții, precum și Entersoft eCommerce pentru dezvoltarea unui canal de vânzare online.

Aproximativ 40% din valoarea proiectului a fost finanțatã din surse alternative, puse la dispoziția Mobifin de cãtre Entersoft și partenerii oficiali.

Prin platforma integratã ERP, CRM, eCommerce precum și pe baza funcționalitãților avansate de mobilitate pe care le implementeazã, Mobifin va moderniza întreaga activitate, atât la nivel financiar, cât și la nivel de vânzãri online, depozit comercial, gestiune rețea distribuție, gestiune forțã mobilã de vânzãri. Complementar, Mobifin va beneficia de o serie extinsã de rapoarte manageriale și analize de Busines Intelligence pentru ca toate deciziile de business sã se bazeze pe informații precise, livrate în timp real.

„Am ajuns la un nivel de dezvoltare, unde aplicațiile mici, disparate, nu ne mai ajutã. Prin urmare, avem nevoie de o soluție care sã acopere toate liniile noastre de business și care sã ne ofere o imagine completã asupra întregii activitãți. Am ales Entersoft pentru vizibilitatea și controlul pe care îl oferã prin centralizarea informațiilor din toate departamentele companiei, de la depozit pânã la echipa de vânzãri din teren, dar și datoritã referințelor pozitive primite de la alți parteneri de afaceri”, a declarat Cãtãlin Dumitru, Director General Mobifin.

Întregul proiect cuprinde patru etape, partea ERP urmând a fi funcționalã în iulie 2014, la doar trei luni de la semnarea contractului. Implementarea soluțiilor CRM, Mobile SFA și eCommerce urmeazã sã fie implementate de cãtre echipa de consultanți Entersoft împreunã cu echipa de proiect din partea Mobifin pânã la începutul anului viitor. „Mobifin se înscrie pe direcția proiectelor complexe pe care le-am derulat în ultimul an. Platforma are patru aplicații integrate nativ, colecteazã date în timp real, oferã un portal B2B pentru automatizarea relațiilor cu parteneri, precum și unelte mobile pentru câteva zeci de agenți de teren. Sunt încrezãtor ca va fi un proiect de referințã”, declarã Cristi Cozic, country manager Entersoft România.

Distribuția este unul dintre cele mai active domenii de activitate din piața locală și tototdată sectorul în care implementarea unui ERP modern își arată cel mai rapid beneficiile. Conform analizelor Entersoft, în companiile de distribuție proiectele de implementare a unui ERP, corelate cu instrumente de CRM, SFA și BI au o amortizare cu 40-50% mai rapidă față de media pieței.

Bucuresti, 27.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *