free download 78 travel guides written by experts

Distribuitor de top din papetarie si birotica implementeaza ERP si BI de la Senior Software

Adaconi, unul dintre cei mai importanți distribuitori naționali de produse de papetărie, birotică și medii de stocare, a ales sisteme ERP și BI de la Senior Software pentru o mai bună susținere a dezvoltării afacerii. Funcționalitățile adaptate activității de distribuție, structura modulară a aplicației ERP și soluția avansată de raportare și analiză a datelor s-au numărat printre factorii principali care au influențat alegerea companiei.

În calitate de distribuitor cu acoperire națională, Adaconi avea nevoie de un sistem ERP performant, disponibil online, pentru a asigura comunicarea eficientă între cele 4 puncte de lucru ale companiei. În plus, activitatea curentă nu mai putea fi susținută de vechea soluție, iar planurile de extindere la nivel internațional, împreună cu dezvoltarea brandurilor proprii și a logisticii din spatele distribuției au generat o creștere a nevoilor de raportare și control al stocurilor și operațiunilor pentru Adaconi.

SeniorERP este un sistem ERP modular, ce permite adăugarea ulterioară de noi componente care să susțină expansiunea companiei, iar specializarea sa pe verticala de distribuție a avut o mare influență asupra deciziei luate de manageri, alături de intuitivitatea și tehnologia de ultimă generație integrate în aplicație.

"Am ales să implementam SeniorERP pentru că aveam nevoie de rapoarte prin care să urmărim activitatea departamentelor companiei, care să calculeze automat procentele de bonusare acordate agenților și să ne ofere o imagine clară asupra evoluției stocurilor pe fiecare produs.", a declarat domnul Mircea Neiconi, Director General Adaconi.

Dimensionarea corectă a stocurilor celor peste 4000 de produse comercializate de companie a reprezentat o condiție extrem de importantă în alegerea unui sistem ERP, în primul rând datorită sezonalității activității desfășurate, volumul vânzărilor crescând semnificativ în lunile august și septembrie. Cu SeniorERP, transparența și disponibilitatea tuturor datelor companiei într-un singur sistem favorizează corelarea stocurilor cu vânzările, rezultând într-un control mai bun al costurilor aferente și eliminarea efectelor negative ale cererii sezoniere.

Datele companiei vor putea fi interpretate mai ușor cu SeniorVisualBI, sistemul de raportare ce permite efectuarea de analize doar prin drag&drog, cu minimum de cunoștințe tehnice. Având un sistem BI, managerii au posibilitatea să monitorizeze, să compare sau să analizeze în detaliu trenduri și particularități ale indicatorilor afacerii. Modul vizual de prezentare a acestor informații în BI favorizează luarea mai rapidă a deciziilor, iar actualizarea lor permanentă permite depistarea în timp util a eventualelor nereguli apărute în evoluția indicatorilor.

Adaconi este o companie în plină dezvoltare din județul Hunedoara, cu o cifră de afaceri de peste 6 mil. EUR și patru puncte de lucru situate în Hațeg, Cluj, București și Iași, prin intermediul cărora acoperă cu succes distribuția națională. Printre brandurile distribuite se numără: Daco, Milan, Factis, Pensan, Rotrin, Memorex, Sony, Verbatim, Philips etc.

Pentru mai multe detalii, accesați www.SeniorERP.ro.

Bucuresti, 16.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *