Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Distractie, nu Povesti, din 20 Februarie numai in Sapte Seri

Sapte Seri lanseaza, din 20 Februarie, seria de concursuri ,,Distractie, nu Povesti". Prima actiune din campanie este destinata celor mai creative dintre reprezentantele sexului frumos.  Organizatorii, Unique Sun Lounge si Sapte Seri invita doamnele si domnisoarele la un exercitiu de imaginatie (sau nu), in care trebuie sa trimita pe www.sapteseri.ro o descriere a lui Fat Frumos. In perioada 20 februarie – 4 martie 2009, in sectiunea „Fat-Frumos" de pe www.sapteseri.ro, vor fi postate descrierile trimise. Data limita la care se pot trimite descrierile este de 4 martie 2009. Intre 5-8 martie 2009 se desfasoara campania de votare a raspunsurilor, in urma careia se vor decide castigatoarele.

Cele mai creative descrieri vor fi votate de catre utilizatorii site-ului si castigatoarele se vor anunta pe www.sapteseri  pe data de 9 martie 2009. Regulamentul promotie este disponibil pe www.sapteseri.ro

Premiile sunt oferite de Unique Sun Lounge: 3 abonamente pentru masaj anticelulitic constand in 6 sedinte fiecare, 7 abonamente pentru solar de 100 de minute fiecare si 3 premii constand in manichiura, pedichiura, intretinere si discount 25% la consumatia totala pentru 4 petreceri – minim 15 persoane – maxim 25 – toata cafeneaua inchiriata.

Bucuresti, 19.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *