free download 78 travel guides written by experts

Distractia pe vremea mea

George Stanca: “ I-am facut o farsa unui prieten: i-am spus ca trebuie sa intre la petrecere in pielea goala. Noi, restul, eram imbracati!”

Invitat la editia de sambata aceasta “Distractia pe vremea mea”, de la Antena 2, cunoscutul umorist George Stanca a depanat amintiri in stilul sau inconfundabil: “I-am facut o farsa unui prieten. L-am chemat si i-am spus ca e o petrecere pe dezbracate. Cand a ajuns, in hol l-a asteptat un alt amic care l-a pus sa-si dea jos toate hainele. Va dati seama cat de penibil s-a simtit intrand in camera in care restul participantilor erau imbracati. Dar… a stiut sa o intoarca in favoarea lui si sa ne dezvete de astfel de glume. Nu s-a pierdut. A sarutat mana tuturor cucoanelor si s-a asezat pe un scaun in mijlocul incaperi, exact cum era: in fundul gol. A inceput sa ne povesteasca de la Uniunea Scriitorilor, vreo 30 de minute. Pana am ajuns sa ne rugam noi de el: Hai, mai Jane, du-te de te imbraca!” In ce conditii s-a imbracat prietenul pacalit, dar si de cate ori a trebuit George Stanca sa astepte, cu inima stransa, rezultatul la “testul barza”, aflati sambata seara de la ora 10, doar pe Antena 2.

Simona Florescu, ex Dichiseanu: “Dichi m-a invatat la prostii. Cu el am vazut primul film destinat adultilor”

E un lucru binecunoscut: cantareata Simona Florescu s-a maritat de tanara cu actorul Ion Dichiseanu. Au avut o casnicie lunga, apoi au divortat. Asta n-o impiedica pe Simona sa-si aminteasca cu drag de momentele frumoase alaturi de fostul sot, asa cum se va vedea in editia de sambata aceasta a emisiunii Distractia pe vremea mea, la Antena 2: “Prima caseta cu filme pentru adulti am vazut-o cu Dichi. El m-a invatat la prostii. Eu nu stiam sa vorbesc prostii, tot el m-a invatat sa vorbesc si prostii”. Ce reactie a avut Ioana Dichiseanu, fiica lor, aflata si ea in platou alaturi de mama, aflati sambata seara de la 10, doar pe Antena 2. Si tot atunci aflati de ce Ioana Dichiseanu, de ziua ei, a avut intreaga casa impodobita cu prezervative umflate pe post de baloane.

Bucuresti, 21.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *