free download 78 travel guides written by experts

Distractia copilului tau ofera acces la educatie altuia

In fiecare vineri, la locul de joaca Gymboland din Mega Mall, pe langa activitatile cu care deja te-ai obisnuit, Asociatia ”Lume Bună” sustine ateliere creative pentru copii. Parteneriatul dintre Gymboland si  Asociaţia ”Lume Bună” contribuie atat la bucuria micutilor prezenti vineri de vineri, cat si la sustinerea proiectelor la nivel rural pe care Asociatia le deruleaza. 

In acest spirit, pentru ca are ca principal scop crearea unui univers vesel pentru copii, unde zambetul este cel mai important ”accesoriu” si copilaria este traita intens, Gymboland sustine si educatia copiilor din zonele rurale prin sprijinirea acestei initiative: ”Calatorie educativa in lumea satului”, proiect desfasurat de ”Lume Buna”.

Implica-te alaturi de Gymboland!

Vino la locul de joaca Gymboland din Mega Mall si, indirect, oferi o sansa in plus altor copii! In fiecare vineri, intre 17:00 – 19:00, timp de doua ore, copilul tau va evada in lumea lui Pogo, unde se va bucura de activitati megacreative si vei contribui indirect la bucuria altor copii.

Despre proiectul ”Calatorie educativa in lumea satului”

Misiunea acestui proiect creat de Asociatia ”Lume Buna” e dezvoltarea unor programe educative ca sursa de inspiratie in educatia acestora, avand la baza bucuria activitatilor ludice. Programe gandite cu atentie, orientate spre dezvoltarea potentialului creativ al micutilor si dezvoltarea inteligentei emotionale, vor oferi o noua sansa copiilor cu posibilitati financiare reduse, din mediul rural.

Proiectul se desfasoara la nivel national, avand un puternic impact in zonele in care activeaza prin implicarea cadrelor didactice ce coordoneaza diverse evenimente si ateliere sub indrumarea voluntarilor bine pregatiti si creativi. Aceasta calatorie educativa are in vedere 14 judete, iar beneficiarii acestui proiect sunt peste 3500 de copii si 50 profesori.

”Cand intri intr-un sat, adevarul il afli de la copii”, spune un vechi proverb. Atunci, impreuna, sa-i ajutam pe acesti copii sa ne spuna un adevar frumos, sa aiba inca un motiv sa zambeasca si sa spere la un viitor mai bun.

O lume mai buna incepe cu noi! Fii complice, alaturi de Gymboland si Asociatia ”Lume Buna”, si sustine zambetul unui copil de la sat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *