Shadow

Distracția continuă la Mega Mall București cu trambulinele digitale Valo Jump: sari în joc gratuit cu SPOT și câștigi garantat premii pe loc

Până pe 28 mai, Mega Mall București își invită clienții să încerce gratuit trambulinele Valo Jump, pentru o experiență imersivă care combină divertismentul cu relaxarea activă. La finalul jocului, participanții vor putea câștiga garantat unul dintre cele 800 de premii disponibile pentru jucători și, în plus, primesc pe e-mail un clip cu ei în joc.

Valo Jump este o platformă interactivă de jocuri pe trambulină care combină beneficiile fitnessului și exercițiilor fizice ale unei trambuline cu grafică de înaltă definiție și jocuri video. Jucătorul intră practic în joc prin sărituri.

Mega Mall Valo Jump premii

„Așa cum i-am obișnuit deja pe clienții noștri, SPOT este biletul lor pentru toate premiile și toată distracția. Campionii trambulinei vor avea acces la două jocuri super fun, Jumpball și Super Stomp, pe care le pot juca și la dublu cu prietenii, experimentând senzații unice. Trambulinele digitale sunt potrivite pentru orice nivel de abilitate, mărime și vârstă, așa că îi așteptăm pe toți clienții să le încerce și să câștige premiile puse în joc”, spun reprezentanții Mega Mall București.

SPOT the Fun: 800 de premii garantate

Cei care doresc să participe trebuie să aibă un cont activ în aplicația mobilă SPOT. Cum funcționează? Pentru a accesa trambulinele digitale, jucătorii intră în secțiunea „Cheltuie puncte & Alege recompense”, selectează „SPOT the Fun” și scanează codul QR de la Centrul de Înscrieri situat lângă trambuline.

După ce termină jocul, participanții vor fi recompensați cu unul dintre cele 800 de premii garantate: încărcătoare wireless, suporturi pentru tabletă și telefon, boxe portabile sau puncte în aplicația SPOT.

În plus, intră automat în tragerea la sorți pentru a câștiga un joc Nintendo Switch, o tabletă Ipad sau un Playstation 5.

Extragerea celor trei câștigători va avea loc pe 7 iunie.

Trambulinele digitale sunt amplasate la etajul 1 și pot fi accesate de luni până vineri în intervalul 14.00 – 20.00 și în weekend între orele 12.00 și 18.00.

Pentru mai multe informații despre Mega Mall București și trambulinele Valo Jump, vizitați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *