free download 78 travel guides written by experts

Distractia continua in acest weekend la In puii mei

Aşa cum ne-a obişnuit deja, echipa de la În puii mei ne-au pregătit un nou show savuros, î aceastã searã, de la 20:20, numai la Antena 1. Rând pe rând, Mihai Bendeac va intra în pielea unor personaje savuroase, care stârnesc ropote de aplauze la fiecare apariţie pe platoul În puii mei, iar invitatul serii va fi Gabriel Cotabiţă, care va interpreta un cântec de actualitate pe piaţa muncii din România – Cântecul şomerului.

În aceastã searã, de la 20:20, telespectatorii Antena 1 se vor reîntâlni în cea mai nouă ediţie În puii mei cu unele dintre cele mai iubite personaje din România . Episodul debuteaza cu medicul atipic şi totodată iscusitul poet Bacalbaşa, ccare condimentează savuros un accident auto, petrecut undeva în România. Printre hohote de râs, telespectatorii Antena 1 vor savura un prânz de senzaţie, alături de Mircea Dinescu, la un restaurant chinezesc.

Pentru că publicul larg nu îl cunoaşte decât la maturitate, Bendeac s-a hotărât să ne ofere o perspectivă a copilăriei lui Vanghelie, cu mult înainte ca acesta să fi citit primele almanahe. Nici Raluca Bădulescu nu scapă de maestrul comediei, fiind surprinsă chiar atunci când completa formularul pentru recensământ. Invitatul lui Mihai Bendeac din acest episod va fi Gabriel Cotabiţă, care va interpreta un cântec de actualitate pe piaţa muncii din România – Cântecul şomerului.

Bucuresti, 20.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *