free download 78 travel guides written by experts

Disparut fara urma

Disparut fara urma Maj Sjöwall, Per Wahlöö
Editura ALLFA

Martin Beck se pregateste sa plece in concediu cu familia. Ultimele pregaturi sunt facute. Si gata, dupa un drum destul de lung, vacanta incepe. Totul anunta zile frumoase, relaxante, linistite. Totul, mai putin telefonul pe care il primeste Martin cu rugamintea de a veni rapid la birou.

Aici, seful lui ii vorbeste despre o intalnire si despre o misiune misterioasa. Careia i-ar putea spune nu, daca ar vrea. Martin Beck se intalneste asadar cu persoana in cauza si alfa ca un jurnalist, Alf Mattson, disparuse in Ungaria. Este invitat sa mearga in Ungaria si sa afle ce s-a intamplat.

Este de prisos sa spun ca Martin porneste a doua zi in misiune, fara sa stie cat ii va lua totul. Odata ajuns in Ungaria remarca faptul ca nimic nu se leaga. Reprezentantii politiei locale il contacteaza, dar misiunea nu era una oficiala. Incet-incer, Beck descopera ca Affe era implicat in traficul international de droguri.

Urmariri, ceva confruntari, piste care par a nu duce nicaieri si o incursiune in lumea drogurilor, suspans pana la final, indicii ascunse in cele mai inedite detalii si o miza cu totul si cu totul surprinzatoare, iata ingredientele acestui roman politist.

Va invitam sa cititi acest roman si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *