Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Disneyland® Paris începe redeschiderea graduală pe 15 iulie 2020, cu măsuri sanitare și de siguranță sporite și experiențe magice

#NoMagicWithoutYou

DISNEYLAND® PARIS SE REDESCHIDE TREPTAT ÎNCEPÂND CU 15 IULIE 2020

Marne-la Vallée – Disneyland® Paris a anunțat deschiderea graduală, ce include Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney Newport Bay Club hotel și Disney Village, începând cu 15 iulie 2020. Redeschiderea parcului este făcută în conformitate cu recomandările Guvernului francez și ale autorităților fiind, de asemena, discutată cu Reprezentanții Uniunii Comitetului Social și Economic (CSE). Principalul obiectiv rămâne sanătatea și securitatea membrilor echipei și a vizitatorilor, în efortul de a redeschide Disneyland® Paris pentru turiști.

Disneyland® Paris a anunțat, de asemenea, deschiderea graduală a câtorva hoteluri, între acestea numărându-se Disney Hotel Cheyenne, pe 20 iulie, Disney Hotel Santa Fe pe 3 august și Disneyland Hotel pe 7 septembrie. Disney Sequoia Lodge Hotel și Disney Davy Crocket Ranch rămân închise pe perioada verii, data deschiderii urmând a fi anunțată ulterior.

„Noi toți, la Disneyland Paris, suntem încântați că vom redeschide parcul în următoarele săptămâni”, a declarat Natacha Rafalski, Președintele Disneyland Paris. „Să creem magie presupune un efort și mai mare și ne bazăm pe flexibilitatea personajelor și a comunității, pe entuziasmul vizitatorilor și al fanilor și pe contextul pozitiv generat de numeroase alte redeschideri din industria turismului din Europa. Suntem nerăbdători să vedem reîntoarcerea personajelor și să redeschidem porțile pentru vizitatorii noștri.”

Sleeping Beauty Castle - Disneyland Paris

„Suntem entuziasmați pentru faptul că prima destinație turistică din Europa și angajatorul cu cel mai mare număr de angajați într-un singur sediu se redeschide pentru vizitatori și angajați”, a declarat Sophie Huberson, director executiv Le Syndicat National des Espaces de Loisirs, d’Attractions et Culturels (SNELAC). „Este un moment important pentru industria turismului în Franța și un pas decisiv pentru revenirea industriei în care operăm.” SNELAC este organizația care reprezintă parcurile tematice, spațiile culturale și de agrement din Franța.

Măsuri de siguranță

Redeschiderea treptată demonstrează o abordare prudentă în ceea ce privește securitatea, cu măsuri îmbunătățite de sănătate și siguranță implementate atât pentru membrii echipei, cât și pentru oaspeți. Acest lucru va include limitarea numărului de vizitatori, achiziția în avans a biletelor și rezervări prealabile pentru a putea gestiona densitatea de vizitatori și pentru a respecta normele de distanțare fizică. Astfel, anumite experiențe, spectacole sau evenimente nu vor fi disponibile sau pot suferi modificări înainte de deschiere, în funcție de evoluția măsurilor sanitare și de siguranță și de celealte măsuri impuse de autoritățile publice. Între acestea se numără Disney Stars on Parade și spectacolele Disney Illuminations care vor reveni la o dată ulterioară.

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands și Jungle Book Jive – două spectacole de divertisment de top – vor reveni pe parcursul verii. Deși întâlnirile vor fi suspendate temporar, personajele Disney vor fi prezente în parc și vor interacționa cu oaspeții în moduri noi, distractive. Atracții precum locurile de joacă și experiențele de costumare nu vor fi disponibile temporar. Serviciile FastPass vor fi suspendate pentru a permite gestionarea optimă a accesului turiștilor la atracții. Personajele și oaspeții de la 11 ani în sus vor fi obligați să poarte măști pe durata prezenței în parc. Mai multe informații despre măsurile specifice sunt disponibile pe www.disneylandparis.com.

Sistemul de rezervare și achiziție a biletelor

Întrucât Disneyland® Paris își așteaptă turiștii, dar cu un număr limitat de bilete de acces pe zi, un nou sistem de rezervare online va fi disponibil începând din luna iulie. Pentru a le asigura accesul, oaspeții care dețin sau cumpără bilete nedatate trebuie să se înregistreze și să își facă rezervare prin intermediul sistemului online pentru a obține o rezervare de intrarea în parc înainte de sosire. Oaspeții care au deja un bilet datat nu trebuie să se înregistreze, având intrarea garantată. De asemenea, oaspeților cu pachete care includ accesul în parc li se asigură accesul în parc pe toată durata șederii nefiind necesară utilizarea noului sistem de rezervare.

Biletele și pachetele turistice sunt disponibile la vânzare pe website-ul parcului, prin serviciul call center al Disneyland® Paris și la partenerii oficiali de călătorie, însă în număr limitat în etapa inițială de deschidere. Vânzările la casa de bilete nu este disponibilă.

Pentru a oferi oaspeților flexibilitate maximă, noile condiții de rezervare permit anulări și modificări ale sejururilor la hotelurile Disney fără taxe, oricând cu șapte zile înainte de data sosirii (detalii specifice sunt disponibile pe site-ul disneylandparis.com.

Pe măsură ce Disneyland® Paris se pregătește pentru redeschidere, oaspeții sunt invitați să verifice cele mai noi informații pe www.disneylandparis.com. Fanii și oaspeții pot continua să experimenteze magia Disneyland® Paris prin intermediul athome.DisneylandParis.com și să folosească #DisneyMagicMoments în social media pentru a-și împărtăși poveștile.

Disneyland Paris_know before you go

Astăzi privim spre viitorul Disneyland® Paris pe măsură ce ne pregătim pentru redeschidere. Am fost profund impresionată și inspirată de devotamentul și de capacitatea de rezistență de care au dat dovadă echipele noastre în ultimele luni pentru a ajunge în această clipă, și nu aș putea fi mai entuziasmată de ceea ce urmează, pentru că ne pregătim să ne redeschidem porțile pentru oaspeții noștri.

Pentru a ajunge aici, am avut o abordare integrată și bine gândită a planurilor noastre de redeschidere, cu accent pe sănătatea și siguranța tuturor celor care se vor întoarce în parcul nostru, de la angajații, la oaspeții noștri. Am avut un dialog continuu cu guvernul și cu autoritățile sanitare, dar și cu conducerea sindicatului, pentru a institui măsuri și proceduri sporite de siguranță, adaptate specificului nostru și nevoilor oaspeților și angajaților noștri. Știm că va trebui să lucrăm cu toții împreună, angajați și oaspeți, și că este misiunea ambelor părți de a promova un mediu sănătos și sigur.

Am așteptat cu mare nerăbdare ziua în care să ne putem întoarce la Disneyland Paris, iar la redeschidere să le putem oferi oaspeților serviciile pentru care suntem recunoscuți, multe dintre atracțiile și experiențele noastre emblematice, momente emoționante alături de personaje și chiar surprize. În contextul acestei deschideri graduale, unele experiențe se vor schimba, iar altele vor reveni la o dată ulterioară, însă magia va rămâne.

În următoarele câteva săptămâni, vom lua toate măsurile necesare pentru a pregăti Disneyland® Paris pentru o redeschidere reușită, de la mici schimbări vizibile pentru asigurarea distanțării fizice, la sesiuni noi de training pentru toți membrii personalului nostru. Știm că redeschiderea este doar începutul, astfel că ne vom ajusta planurile în permanență, în funcție de evoluție și de deciziile autorităților. Aș dori să vă mulțumesc tuturor pentru răbdare în acest moment în care facem ultimii pași din acest proces.

Aștept cu nerăbdare ziua în care oaspeții și angajații noștri vor putea sărbători din nou împreună. Până atunci, rămâneți sănătoși, continuați să visați și să ne revedem cu bine, în curând, la Disneyland Paris! – Natacha RAFALSKI, Președintele Disneyland Paris

Disneyland® Paris se redeschide cu limitarea capacității de acces, măsuri sanitare și de siguranță sporite și experiențe magice

Odată redeschis, începând cu data de 15 iulie 2020, Disneyland® Paris își va invita din nou oaspeții să se bucure de momente magice memorabile, pentru care este renumit. Parcurile Disneyland Paris, Disney Newport Bay Club hotel și Disney Village se redeschid respectând norme sanitare și de siguranță sporite, conform recomandărilor Guvernului francez și ale autorităților medicale.

Disneys Newport Bay Club - Disneyland Paris

Întrucât siguranța oaspeților și a angajaților noștri este prioritatea noastră, redeschiderea în etape a Disneyland Paris va urma o abordare bine gândită, cu limitarea numărului de persoane, distanțare fizică, sporirea măsurilor de curățenie și dezinfectare, în concordanță cu măsurile impuse de Guvernul francez și de autoritățile din domeniul sănătății și care impun purtarea măștii pentru toți oaspeții începând cu vârsta de 11 ani, angajații și contractanții noștri.

Pe data de 15 iulie 2020, majoritatea atracțiilor, magazinelor, restaurantelor și teraselor din cadrul Disneyland Paris se vor redeschide. Experiențele care atrag grupuri mari de persoane, precum Disney Stars on Parade, spectaculosul show nocturn Disney Illuminations și unele show-uri desfășurate în interior vor reveni la o dată ulterioară. Mai mult ca oricând, Personajele Disney vor fi prezente în parcuri pentru a-i surprinde și încânta pe oaspeți.

Parcul își va adapta constant activitatea și măsurile sanitare și de siguranță în conconrdanță cu recomandările autorităților franceze.

CONTROLUL ACCESULUI CU UN SISTEM DE REZERVARE PREALABILĂ

Întrucât Disneyland® Paris le urează din nou „bun venit” oaspeților săi în lumea magiei, însă cu un număr limitat de bilete pe zi în faza inițială de deschidere, un nou sistem de rezervare va fi necesar începând din iulie. Oaspeții care au sau cumpără bilete fără dată trebuie să se înregistreze în sistemul online de rezervări înainte de a ajunge la destinație.

Disneyland Paris_health safety measures

Oaspeții care au un bilet datat nu au nevoie să se înregistreze sau să facă rezervare online. De asemenea, oaspeților care dețin pachete ce includ accesul în parc li se garantează accesul fără a fi necesară rezervarea online.

Vânzările de bilete și pachete sunt acum disponibile pe pagina de internet a parcului de distracții sau prin intermediul call center-ului Disneyland® Paris și al agențiilor de turism partenere, cu un număr limitat de bilete disponibile în fiecare zi, în faza inițială a redeschiderii. Nu este disponibilă vânzarea de bilete la fața locului.

NOI MĂSURI DE DISTANȚARE FIZICĂ PENTRU A PĂSTRA MAGIA

Măsurile de distanțare fizică vor fi implementate peste tot în parcul de distracții: la zonele de așteptare, în vehicule, magazine, hoteluri, restaurante și alte facilități și vor fi semnalizate corespunzător, în concordanță cu recomandările guvernului francez și ale autorităților sanitare.

Configurația fiecărei atracții, inclusiv îmbarcarea, va fi adaptată în vederea asigurării distanțării fizice între grupuri sau familii. Serviciile Single Rider și FASTPASS nu vor fi disponibile. În plus, locurile de joacă pentru copii, întâlnirile tradiționale cu Personajele (meet-and-greet) și experiențele de costumare în personaje rămân, temporar, indisponibile.

Big Thunder Mountain - Disneyland Paris

În faza inițială de redeschidere, multe personaje Disney și Pixar, personaje din Războiul Stelelor sau supereroi Marvel își vor face prezența în Parcuri și le vor oferi Oaspeților posibilitatea de a face fotografii memorabile. De la apariții neașteptate, la noi puncte de selfie, este ocazia perfectă pentru Oaspeți să se bucure de noi tipuri de interacțiuni și experiențe alături de îndrăgitele personaje. Interacțiunile apropiate, inclusiv îmbrățișările, nu vor fi permise deocamdată.

Cel mai apreciat spectacol – The Lion King: Rhythms of the Pride Lands – se va relua în această vară, iar teatrele vor avea o nouă configurare a scaunelor pentru a respecta distanțarea socială. Oaspeții pot verifica disponibilitatea atracțiilor și a spectacolelor de divertisment pe pagina de internet oficială și prin aplicația parcului de distracții.

Capacitatea restaurantelor va fi redusă, dar oaspeții vor putea beneficia de o nouă ofertă Take-Away pentru a-și savura mâncarea în numeroasele locații în aer liber disponibile în ambele parcuri. Restaurantele de tip bufet vor avea o nouă ofertă de tip all-you-can-eat cu servire la masă. Pentru toate restaurantele cu servire la masă se recomandă rezervarea prealabilă.

Magazinele Disneyland® Paris vor fi deschise și organizate în așa fel încât să asigure o zonă circulabilă mai mare, iar angajații vor monitoriza respectarea regulilor de distanțare fizică. Vor fi amenajate culoare separate de intrare și ieșire în restaurante și magazine, iar la punctele de vânzare va fi încurajată plata contactless și se vor monta panouri de protecție.

Orice oaspete cazat la un Hotel sau Resort Disney va beneficia de Timp Magic Suplimentar pentru a se bucura de accesul în parc înaintea orelor oficiale de deschidere.

În Hotelurile și Resorturile Disney, lifturile vor putea fi utilizate de o singură familie, iar la recepții vor fi montate panouri de protecție. Se vor institui proceduri de check-in accelerat, iar serviciul de servire în cameră (room service) va fi adaptat pentru a se respecta regulile de distanțare fizică.

Disneyland Paris_experience

MĂSURI SPORITE DE PROTECȚIE ȘI IGIENIZARE

În momentul redeschiderii Disneyland Paris, măsurile de protecție vor fi aplicate pe mai multe niveluri în tot parcul de distracții, și vor include purtarea obligatorie a măștilor de protecție și sporirea măsurilor de igienizare.

Pentru a garanta siguranța oaspeților și a angajaților, toți vizitatorii începând cu vârsta de 11 ani, toți angajații și tot personalul contractanților vor avea obligația de a purta măști de protecție adecvate, în permanență, cu excepția meselor.

Peste 2.000 de stații cu dezinfectant vor fi disponibile în întreg parcul de distracții (atât pentru oaspeți, cât și pentru angajați), în special la intrările și ieșirile de la fiecare atracție, magazin, restaurant și teatru.

Disneyland® Paris va crește frecvența acțiunilor de dezinfectare, peste standardele deja înalte de curățenie aplicate. Înainte de redeschidere, întregul parc de distracții va face obiectul unui proces complet de curățare și dezinfectare, vizând cu precădere bucătăriile, depozitele sanitare și atracțiile. În continuare vor fi instituite proceduri intensificate de curățare și dezinfectare a zonelor intens utilizate, cum ar fi balustradele, mesele, mânerele și toaletele. Peste noapte vor fi întreprinse acțiuni de curățare a zonelor vizate.

Hotelurile și Resorturile Disney trec, la rândul lor, printr-un proces temeinic de curățare și dezinfectare, iar odată cu ă redeschiderea, Disneyland® Paris își va consolida protocoalele deja riguroase cu proceduri de curățenie în mai multe zone atinse frecvent de numeroase persoane, precum mânere, întrerupătoare, termostate, telecomenzi și altele. Procedurile suplimentare includ schimbarea microfibrei de curățare după fiecare cameră, dezinfectarea obiectelor din cameră, utilizarea unor fețe de pernă duble, adaptarea dotărilor din cameră și îndepărtarea articolelor precum pixuri, hârtie și pernuțe de decor. Mai mult, serviciul de curățenie în cameră va fi asigurat dor prin solicitare expresă.

Disneyland Hotel - Disneyland Paris

INSTRUCTAJ DE SĂNĂTATE ȘI SIGURANȚĂ SUPLIMENTAR PENTRU ANGAJAȚI

Odată cu revenire oaspeților pentru momente de magie la Disneyland® Paris, angajații vor juca un rol esențial în îndrumarea acestora și explicarea noilor măsuri, pentru a răspunde oricăror întrebări și pentru a încuraja respectarea regulilor, pentru sănătatea și siguranța tuturor.

Înainte de redeschidere, angajații vor participa la sesiuni intensive de instructaj, pentru a asigura pegătirea lor pentru respectarea și aplicarea normelor sanitare și de siguranță, încurajarea distanțării fizice, și gestionarea soluțiilor de plată contactless.

10 MODURI DE A VĂ BUCURA DE MAGIE LA REDESCHIDEREA DISNEYLAND® PARIS

Disneyland® Paris a anunțat mult așteptata redeschidere pe 15 iulie 2020. Oaspeții se vor putea bucura din nou de experiențe magice de neuitat alături de prieteni și familie! Iată câteva dintre experiențele pe care le-am pregătit și tot ce trebuie să știe oaspeții pentru a se bucura la maxim de vizita lor.

Disneyland Paris_experience

1. SELFIE-URI MINUNATE ALĂTURI DE PERSONAJELE DISNEY PREFERATE

Redeschiderea Disneyland® Paris reprezintă, evident, o ocazie extraordinară de a vă întâlni cu unele dintre personajele dumneavoastră preferate Disney, Pixar, Războiul Stelelor sau cu supereroii Marvel. Oaspeții vor avea numeroase ocazii să își facă selfie-uri alături de ei și să trăiască împreună momente pline de magie. Imaginați-vă, de exemplu, o experiență foto completă, la Animation Celebration, în hambarul lui Kristoff, sau la palatul de gheață al Elsei. Fanii universului Marvel vor avea prilejul de a-i vedea pe unii dintre eroii Avengers la Studio Theater. Mickey Mouse însuși îi va aștepta pe oaspeți pe scena proprie, la Meet Mickey Mouse!

În conformitate cu recomandările Guvernului francez și ale autorităților medicale, regulile vor fi afișate pe panouri și în format digital.

2. CĂLĂTORIȚI DINCOLO DE IMAGINAȚIE

O vizită la Disneyland® Paris înseamnă o călătorie, pe jos, în jurul unor lumi fantastice, fără decalaje de fus orar! Multe destinații exotice au inspirat parcurile. Aici, oaspeții își pot petrece următoarea vacanță explorând Fantasyland, un tărâm al fanteziei inspirat din basme europene, pot face o plimbare prin Parisul lui Ratatouille sau pot explora minunile Africii, Indiei sau Orientului Mijlociu în Adventureland. SUA este la o aruncătură de băț în Frontierland, iar Jack Sparrow abia așteaptă să își ducă oaspeții într-o croazieră plină de aventuri, în Caraibe. Oaspeții pot călători în jurul lumii în doar câteva minute, la bordul celei mai vesele nave de croazieră care a existat vreodată, către it’s a small world (ce mică e lumea!). Sau pot călători într-o galaxie îndepărtată în Discoveryland!

3. TRĂIȚI MOMENTE DE SUSPANS (ȘI FIORI PE ȘIRA SPINĂRII)

Oaspeții se pot cufunda în povești impresionante și pot urca la bordul unor atracții incitante precum Big Thunder Mountain, Hyperspace Mountain și Indiana Jones and the Temple of Peril™, ca să nu mai vorbim de The Twilight Zone Tower of Terror™ care va face adrenalina să curgă în valuri cu noi povești și mai neașteptate!

Configurația fiecărei curse ce presupune îmbarcare va fi adaptată pentru a respecta distanțarea socială între grupuri și familii.

4. A VENIT TIMPUL SĂ LE SPUNEȚI „DA” COPIILOR ȘI SĂ REAPRINDEȚI BUCURIA ÎN OCHII LOR

Pentru mulți oaspeți a fost probabil dificil să facă față școlii de acasă, să se joace cu copiii și să și muncească în același timp. Vestea bună este că acum pot, în sfârșit, să le spună „da” copiilor și să îi invite să își ia zborul pe spatele unui elefant, la propriu. Dumbo The Flying Elephant este una dintre activitățile cele mai îndrăgite de cei mici. Aceștia vor putea survola și Țara de Nicăieri, cu Peter Pan’s Flight. Cars Quatre Roues Rallye este ocazia perfectă să se întreacă cu Fulger McQueen, iar Toy Story Playland este LOCUL perfect de distracție în universul lui Buzz Lightyear, cu atracții potrivite pentru toată lumea.

5. FACEȚI O PLIMBARE ÎN CELE MAI FRUMOASE GRĂDINI DIN EUROPA

Disneyland® Paris nu înseamnă doar atracții uimitoare. O atenție deosebită este acordată arhitecturii peisagistice, ce face din parcul de distracții o scenă spectaculoasă acoperită de vegetație, care se întinde pe o suprafață de peste 2.230 de hectare. Dacă Disneyland® Paris ar fi o grădină, ar fi cea mai mare din Europa. Parcul de distracții are peste 35.000 de copaci, 450.000 de arbuști și 1 milion de flori care creează o atmosferă exotică și aduc poveștile la viață: de la giganți arbori Sequoia și cactuși în Frontierland, la vegetația întunecată din jurul Phantom Manor, la plantele luxuriante din Adventureland și peisajele tropicale din zona Pirații din Caraibe.

6. ÎNTOARCEREA REGELUI LEU: THE LION KING: RHYTHMS OF THE PRIDE LANDS ȘI JUNGLE BOOK JIVE

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands va reveni, la cererea publicului, în vara lui 2020. Dansatori, acrobați și percuționiști aduc la viață îndrăgitele aventuri ale lui Simba, Nala, Rafiki, Timon și Pumbaa, în acest show exclusivist, de talie mondială, în stilul Broadway. Oaspeții vor putea trăi magia celebrelor cântece care au fost reorchestrate special pentru această producție.

Apreciatul show Jungle Book Jive va reveni, de asemenea, în această vară, într-un cadru nou. Această extravaganță muzicală este o invitație la o călătorie plină de culoare prin jungla indiană. Baloo, King Louie și prietenii lor vor avea alături numeroși artiști care îi vor face pe oameni să danseze pe ritmurile junglei, cu cântece precum „The Bare Necessities” și „I Wanna Be Like You”. Exploratorul Mickey și echipajul său se vor alătura distracției într-un regat al animalelor cum nu s-a mai văzut.

Configurația scaunelor a fost adaptată pentru a respecta distanțarea socială.

8. RELAXAȚI-VĂ LA UN HOTEL DISNEY SAU LA DISNEY NATURE RESORT

Un sejur la un Hotel Disney sau la Disney Nature Resort completează experiența magică a parcurilor și oferă posibilitatea unei schimbări de decor, fără a părăsi Franța. Este o bună ocazie să vă întâlniți cu Personajele și să vă bucurați de timp suplimentar în parcuri, beneficiind de Timpul Magic Suplimentar. Hotelul Disney Newport Bay Club și Villages Nature Paris vor fi primele care se vor redeschide, urmate de redeschiderea treptată a altor Hoteluri și Resorturi Disney (Disney Hotel Cheyenne pe 20 iulie, Disney Hotel Santa Fe pe 3 august, Disneyland Hotel pe 7 septembrie și Disney Sequoia Lodge și Disney’s Davy Crockett Ranch ulterior), cu protocoale stricte de sănătate și siguranță, precum curățarea mai frecventă a zonelor atinse de numeroase persoane și măsuri de distanțare fizică.

9. O EXPERIENȚĂ DE CUMPĂRĂTURI UNICĂ

Disneyland® Paris este o destinație de cumpărături în toată regula, cu 63 de magazine amplasate în Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney Village® și toate Hotelurile și Resorturile Disney. Fiecare magazin are propriul său univers, o arhitectură și un decor unice, dar și produse și selecții exclusiviste. De la celebrele bentițe cu urechi de Minnie, la ținute trendy sau fistichii, oricine are de unde alege suvenirul perfect care să prelungească magia vizitei la Disneyland® Paris chiar și când va reveni acasă!

10. BUCURAȚI-VĂ DE SURPRIZE INEDITE DE LA MICKEY ȘI PRIETENII

Redeschiderea Disneyland® Paris va fi celebrată în fiecare zi, cu surprize neașteptate în Parcuri. Mickey și prietenii săi pregătesc oportunitți inedite pentru a crea o experiență plină de magie și amintiri unice pentru oaspeții care ne vor vizita în această vară. Nu vrem să stricăm surpriza… Așa că pregătiți-vă camerele foto și fiți gata să trăiți magia!

Unele experiențe, show-uri sau evenimente nu vor fi disponibile sau ar putea fi modificate în momentul redeschiderii, în funcție de evoluția măsurilor sanitare și de siguranță și de recomandările autorităților publice.Toate evenimentele, show-urile, atracțiile și animațiile menționate ar putea fi modificate, amânate sau anulate fără notificare prealabilă și se supun condițiilor meteorologice.

ÎN CURÂND, LA DISNEYLAND® PARIS

Spre finalul anului, Disneyland® Paris va dezvălui în cadrul Walt Disney Studios® Park două experiențe complet noi, în care oaspeții vor putea trăi noi aventuri alături de personajele Disney Junior și Pixar! Aceste povești numai una și una, care fac deliciul celor mici, marchează un prim pas în transformarea și reinventarea Walt Disney Studios Park, oferind și mai multe experiențe complete Disney Junior Dream Factory (Fabrica de vise Disney Junior).

Disney Junior Dream Factory va fi un show interactiv cu durata de 20 de minute, cu cântece și dansuri, în care copiii și familiile lor vor fi invitați să descopere o „Fabrică de vise” alături de cele mai îndrăgite personaje Disney Junior, de la Mickey, Minnie și Timon, la stele în devenire precum Vampirina și Fancy Nancy Clancy. Alături de membrii echipajului Fabricii, personajele îi vor antrena pe copii și întregul public cu o energie molipsitoare, învățându-i noi cântece memorabile.

Cars Route 66 Road Trip

Cars Route 66 Road Trip va fi o experiență cu tematică integrală Cars, cu un nou decor, o nouă poveste, muzică și vehicule nou nouțe, care îi va duce pe vizitatori într-o excursie pe Route 66, pentru a descoperi minuni ale naturii, precum cea mai mare bucșă din lume și izvoare de apă. Oaspeții se vor întâlni pe drum cu personajele lor preferate, precum Fulger McQueen sau Bucșă.

ÎN CURÂND, LA DISNEYLAND® PARIS DISNEY HOTEL NEW YORK – THE ART OF MARVEL: O EXPERIENȚĂ REINVENTATĂ LA DISNEYLAND PARIS

În conformitate cu măsurile adoptate de guvern, construcția Disney Hotel New York – The Art of Marvel a fost oprită temporar ceea ce a afectat calendarul inițial de inaugurare (15 iunie 2020). Odată ce lucrările de construcție vor fi reluate, mai multe informații despre aștepata deschidere vor fi disponibile.

De îndată ce se va deschide, acest hotel de 4 stele reinventat complet va emana un stil New Yorkez contemporan și va oferi servicii excelente, luând forma unei galerii de artă modernă unde au fost adunate cele mai puternice opere de artă Marvel de pe planetă. Fie că sunt fani de-o viață ai Marvel, fie că abia descoperă supereroii, oaspeții vor găsi motive de bucurie.

Priveliști legendare. Opere de artă legendare.

După o renovare fără precedent a unui hotel existent, Disney Hotel New York – The Art of Marvel va fi primul hotel dedicat în întregime celebrării artei Marvel și supereroilor și una dintre cele mai mari colecții din lume de opere de artă Marvel deschise publicului.

Walt Disney Imagineering și Marvel și-au unit forțele pentru a crea un hotel cum nu mai este altul în lume și a-și invita oaspeții în Universul Marvel, cu peste 300 de opere de artă, inclusiv unele care nu au mai fost expuse niciodată și piese exclusiviste concepute special pentru acest hotel.

Peste 50 de artiști de la Marvel Comics, Marvel Studios și mulți alții au creat o colecție incredibilă de artă contemporană, care ilustrează nemărginitul Univers Marvel: coperți de cărți de benzi desenate, postere, ilustrații din filme, storyboard-uri, schițe originale și multe altele.

Adunate din Franța, Italia, Spania, Regatul Unit, Argentina, Japonia, Canada și Statele Unite, vor fi expuse opere artistice de o diversitate nemaiîntâlnită, precum benzi desenate în alb și negru, artă stradală, hiperrealism, obiecte din metal gravat, art deco și colaje.

Serviciu de 4 stele ca în Manhattan

Pe lângă modernizarea și renovarea fiecărei camere din Disney Hotel New York – The Art of Marvel, toate cele 471 de camere superioare vor expune mai multe piese de artă Marvel, integrate firesc în decorul inspirat de stilul New Yorkez; serviciile oferite includ livrare bagaje, concierge și valet pentru automobile. Toate cele 65 de camere Empire State Club vor cuprinde dotări și servicii suplimentare. Pe lângă camerele propriu-zise, oaspeții se vor bucura de o experiență în stil New Yorkez până în cele mai mici detalii, în restaurante și baruri deosebite care celebrează arta Marvel.

Un sejur pentru supereroi

Disney Hotel New York – The Art of Marvel va fi singurul Hotel Disney din lume unde oaspeții se pot întâlni cu supereroii Marvel.

Experiențele speciale vor include o stație dedicată supereroilor Marvel, unde oaspeții vor avea parte de întâlniri eroice cu supereroii lor preferați și se vor bucura de cadre foto exclusive din unele filme Marvel; la aceasta se adaugă spațiul Marvel Design Studio unde copiii și cei care încă au suflet de copil vor învăța să își deseneze supereroii favoriți într-un decor inspirat de filme și de creatorii universului de benzi desenate.

Hotelul va oferi spații de cazare contemporane și servicii personalizate, celebrând în același timp cultura și vibe-ul energizant al orașului New York, angajații fiind dedicați să creeze amintiri de neuitat pentru oaspeți, într-o atmosferă urbană elegantă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *