free download 78 travel guides written by experts

Disney Live! – prima data in Romania

Unul dintre cele mai indragite personaje Disney, ursuletul Winnie si prietenii sai din Padurea celor 100 de stejari vin la Bucuresti.

Este pentru prima data cand un show live al companiei Disney se va afla in Romania. Disney Live! Winnie the Pooh este o productie  complet noua  si are ca protagonisti pe iubitorul de miere Winnie the Pooh si prietenii lui. Acestia se imbarca intr-o calatorie amuzanta si surprinzatoare planuind o petrecere surpriza pentru Winnie the Pooh.
Povestea este spusa de un narator, ghidul nostru pe parcursul intregului spectacol, cu sprijinul a trei ajutoare si a prietenilor lui Winnie the Pooh. Acestia interactioneaza cu audienta si urmeaza indicatiile povestitorului pe parcursul naratiunii. „Disney Live! Winnie the Pooh ofera publicului tanar sau matur experienta de neuitat a unui spectacol live si sansa de a-l vedea pe Winnie the Pooh ca niciodata pana acum. Cand spectatorii intra si vad decorul, se simt ca si cand ar intra direct in Padurea celor 100 de stejari. Pentru multi copii, aceasta va fi prima lor experienta teatrala, care va defini stacheta pentru ce se asteapta sa vada pentru restul vietii lor.” – spune producatorul Kenneth Feld, presedintele si CEO-ul Feld Entertainment.

„Crearea acestei productii a lui Winnie the Pooh a fost pentru noi toti o calatorie minunata inapoi in ziele de distractie si inocenta exemplificate de viata in Padurea celor 100 de stejari”, spune Jery Bilik, Directorul de Creatie al Feld. „Obiectivul nostru a fost sa deschidem un portal care ofera posibilitatea tuturor celor care vin la spectacol sa viziteze aceasta lume foarte speciala si sa se bucure de vizita lor impreuna cu personajele minunate care salasluiesc inauntru.”

Ana Louizos, designerul productiei, care recent a creat decorurile pentru spectacole de pe Broadway cum ar fi castigatorul „Tony Award” – Avenue Q, Golda’s Balcony si Steel Magnolias (Magnolii de Otel), aduce experienta ei in Disney Live! Winnie the Pooh. „In teatru, inviti audienta sa faca legaturi si sa se gandeasca la decor si poveste in moduri care nu sunt neaparat evidentiate. Crearea acestei lumi magice a lui Winnie the Pooh a fost in egala masura o provocare si o bucurie. In imaginarea decorului, am vrut ca audienta sa simta cu adevarat ca este invaluita de Padurea celor 100 de stejari.” – spune Louizos.

Proiectia digitala de ultima generatie tranforma scena intr-o lume magica pe care publicul o va recunoaste imediat. Pentru prima data, Feld Entertainment a lucrat cu animatorii Disney pentru a creea fundalurile scenei inspirate direct de filmele Disney si din povestile clasice Winnie the Pooh. Peisajele variate ale Padurii celor 100 de stejari sunt aduse la viata cu frunze scuturate, zbor de fluturi si schimbari de anotimpuri. Designerul de Lumini Patrick Dierson explica: „Folosim ultimele technologii pentru a ajuta ilustrarea povestii, cu toate acestea iluminarea nu domina spectacolul, asa cum se intampla intr-un concert rock. Ceea ce am vrut sa realizez pentru Winnie the Pooh a fost sa creez o stare subliminala.”

O distributie de 15 artisti se prezinta pe scena sub coregrafia lui Cristopher Gattelli, ale carui merite teatrale includ Chess, The Radio City, Christmas Spectacular si Godapell. Gattelli spune ca este necesar un bun simt al umorului si distractiei pentru a construi coregrafiile pentru spectacol. „ Numerele de dans trebuie sa se adreseze in acelasi timp copiilor si adultilor pentru a-i implica ca participanti”

Extragand din vasta librarie a muzicii lui Pooh, Directorul Muzical – David Loud a incorporat in spectacol noi versiuni ale unor cantece ca Winnie the Pooh, Rumbly in Tumbly,  The Whoop-De-Dooper Bounca si altele.

Sala va fi amenajata special pentru aceste show-uri alegorice, in spatele carora se afla o armata de tehnicieni, foarte bine pregatiti, gata sa ofere copiilor un spectacol la care ei doar au visat pana acum.

Winnie the Pooh, prezentatorii, cele trei ajutoare si toti prietenii ursuletului, vor aduce la Bucuresti  un spectacol ce ii va va purta pe toti copii in lumea distractiei, in spiritul Disney, o lume in care nici un copil nu este suparat, o lume a veseliei si a bunei dispozitii.Copiii vor fi si ei insisi actorii acestui show, dandu-le o mana de ajutor lui Winnie si prietenilor sai sa iasa din toate situatiile neprevazute. Disney Live! Winnie the Pooh este un spectacol total, un spectacol pentru copii cum nu s-a mai vazut niciodata la noi in tara. Pentru multi dintre copii, aflati la prima experienta teatrala de aceasta anvergura, calitatea acestui spectacol va fi un sistem de referinta pentru toata viata.

Disney Live! Winnie the Pooh este adus in Romania de Podium Productions si Feld Entertainment. Spectacolele vor avea loc, vineri 20 iunie, ora 18:00, sambata, 21 iunie, ora 15:00 si ora 18:00 si duminica, 22 iunie, ora 15:00 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Biletele se gasesc pe www.bilete.ro si la: magazinele Flanco si Flamingo, magazinul Muzica, Sala Palatului, magazinele Music Shop, libraria Libri, librariile Libris, Carturesti, Iulius Mall Iasi si Iulius Mall Timisoara. Pretul biletelor este de 39.00 lei, 59.00 lei, 99.00 lei sau 150.00 lei.

Bucuresti, 14.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *