free download 78 travel guides written by experts

Disney Channel Romania in varful topului in 2010

· Disney Channel s-a poziţionat pe primul loc în topul canalelor pentru copii, în 2010
· “Ce viaţă minunată pe punte” a fost seriaului numărul 1 de-a lungul întregului an în rândul copiilor
· O nouă serie de programe pregătită pentru a spori audienţele în 2011

Disney Channel, marca TV preferată de copiii din întreaga lume, sărbătoreşte încă un an de performanţe şi îşi consolidează poziţia de lider în topul canalelor pentru copii în România, după ce a obţinut ratinguri excepţionale pe întreg parcursul anului 2010. Succesul poate fi atribuit orientării canalului către copii şi familiile acestora şi accentului pus pe filmele originale şi seriile live şi de animaţie de calitate, cum ar fi Magicienii din Waverly Place, Jonas L.A. şi Baftă, Charlie, care au captivat imaginaţia copiilor din România şi au sprijinit canalul să ajungă în top.

În 2010, Disney Channel s-a poziţionat pe primul loc în topul canalelor TV destinate copiilor, având o cotă de piaţă de 17,6% în rândul copiilor*, şi înregistrând o creştere anuală impresionantă, de 55%, în rândul audienţei reprezentate de fete*.

Succesul Disney a fost determinat de performanţa programelor oferite. Serialul Bafta Charlie a înregistrat în decembrie 2010 prima poziţie în topul programelor pentru copii în rândul audienţei copii* şi fete*, în ierarhia tuturor canalelor TV din Romania. Un alt hit pentru Disney Channel în 2010 a fost serialul Ce viaţă minunată pe punte care s-a situat pe locul 1 de-a lungul anului în rândul copiilor.

Se estimează ca noul set de filme originale Disney Channel, programe interesante şi seriale cu actorii favoriţi ai copiilor vor spori in 2011 audienţa canalului TV. Filmul Liceul Avalon va debuta sâmbătă, 19 februarie, la ora 19:00, iar Aventurile Fabuloase ale lui Sharpay şi Lemonade Mouth vor avea premiera în decursul aceluiaşi an. Noul serial live Totul pentru dans, comedia animată Viaţa în acvariu şi noile sezoane Magicienii din Waverly Place sunt, de asemenea, menite sa ii impresioneze pe copii şi familiile lor.

Maciej Bral, Vice-Preşedinte şi Manager General Disney Channels pentru Europa Centrală şi de Est a afirmat: “Disney Channel s-a bucurat de o audienţă excepţională în România de-a lungul ultimului an. Performanţa canalului în 2010 reprezintă o dovadă a palmaresului de programe captivante pe care le oferim telespectatorilor, dar şi a angajamentului nostru de a crea conţinut local pentru a ne consolida conexiunea cu audienţele locale. Sperăm să continuăm acest succes şi în 2011 cu o noua paletă de programe pentru copii şi familii, incluzând serialul de acţiune live – Totul despre dans, noul program de desene animate Viaţa în acvariu şi filme originale pasionante, precum Liceul Avalon.

Premiera Totul despre dans a avut loc sâmbătă, 29 ianuarie, la 10:20, iar Viaţa în acvariu va începe sâmbătă, 12 februarie, la 10:45, fiind difuzat pe parcursul întregii luni.

* 4-14

Sursa: GfK Romania / AdvantEdge.

Bucuresti, 10.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *