free download 78 travel guides written by experts

Disney Channel – Atractiile principale ale programului

Aprilie 2014

AUSTIN & ALLY
Premiera sezonului
Sâmbătă, 5 aprilie, începând cu ora 09:00

Fanii serialului Austin & Ally au parte de o nouă bucurie luna aceasta, odată cu lansarea sezonului doi cu muzicienii lor preferați, sâmbătă, 5 aprilie, începând cu ora 09:00.

Episoade în premieră din sezonul doi al serialului Austin & Ally vor fi difuzate la Disney Channel începând cu 5 aprilie, ora 09:00, continuând în fiecare sâmbătă a lunii, la aceeași oră. Și odată cu lansarea sezonului doi, se vor difuza episoade duble în fiecare zi, începând cu luni, 31 martie, până vineri, 4 aprilie, la ora 17:20.

Medici pentru eroi
Premiera sezonului
Duminică, 13 aprilie, începând cu ora 10:30

Noul serial grozav, Medici pentru eroi, care va fi lansat în această lună la Disney Channel, răspunde unei mari întrebări legate de supereroi: unde merg supereroii atunci când sunt răniți?

În episodul dublu de la începutul serialului, Salvând oamenii care salvează oameni (duminică, 13 aprilie, ora 10:30), doi adolescenți, Olivier și Kaz, au descoperit o intrare secretă într-un spital pentru supereroi misterios, numit Medici pentru eroi. După ce dau dovadă de cunoaștere desăvârșită a lumii benzilor desenate când unul dintre supereroii lor favoriți este rănit, băieților le sunt oferite posturi permanente în spitalul Medici pentru eroi. Oliver și Kaz au crezut până atunci că supereroii există doar în benzi desenate, jocuri video și alte creații de fantezie și science fiction, însă acum se găsesc afundați în lumea reală a Medicilor pentru eroi.

Acest nou serial grozav se lansează duminică, 13 aprilie, începând cu ora 10:30, la Disney Channel.

WOLFBLOOD
Program special
De luni, 28 aprilie, până vineri, 2 mai, începând cu ora 15:40

Rămâi alături de Maddy și Rhydian la Disney Channel, în săptămâna dedicată serialului Wolfblood, urmărind episoade duble în fiecare zi , de luni, 28 aprilie, până vineri, 2 mai, de la ora 15:40.

FILME DE PAȘTE
De luni, 7 aprilie, până vineri, 27 aprilie, începând cu orele 11:30 și 16:10

A venit vacanța de Paște, iar asta înseamnă filme! Disney Channel prezintă o selecție de filme de top în fiecare zi, de luni, 7 aprilie, până duminică, 27 aprilie, începând cu orele 11:30 și 16:10 (în cursul săptămânii) și cu ora 18:00 (în weekend).

Surprizele pregătite pentru fani includ filmele Bolt, Întâlnire cu familia Robinson, Bambi, Mașini, Mulan…și multe altele! Atracțiile principale ale sărbătorii de film includ premiera a două filme clasice Disney, Mica sirenă (sâmbătă, 19 aprilie) și Mica sirenă 2: Întoarcerea în mare (sâmbătă, 26 aprilie). Ambele sunt difuzate la ora 11:30 (în reluare la ora 18:00).

Mica sirenă, încântătoarea poveste a lui Hans Christian Andersen despre o frumoasă sirenă, a devenit un film clasic Disney câștigător al premiului Oscar, cu ajutorul animațiilor de ultimă oră (la acea vreme) și al unei muzici grozave. Este o poveste magică ce recrează într-un mod uluitor lumea de sub ape și pe fermecătoarea fată a mării, Ariel. Ea este fiica lui Triton, Zeul Mării și, ca multe alte tinere, nu face întotdeauna ce vrea tatăl ei. Într-o zi, face o vizită interzisă la suprafața mării și întâlnește pentru prima dată o ființă umană – un prinț chipeș. În mod previzibil, se îndrăgostește de el și sfârșește prin a face un pact cu caracatița malefică, Ursula, care îi va permite să trăiască pe pământ, însă numai dacă prințul o sărută în două zile. În caz contrar, Ariel va trebui să își cedeze minunata voce Ursulei. Odată cu Ariel, îi întâlnim pe încântătorii ei prieteni, Sebastian – un crab și Flounder – un pește. Muzica filmului, care i-a adus lui Alan Menken două Oscaruri (Cel mai bun cântec original pentru Under the sea și Cea mai bună muzică originală), însoţeşte încântător această operă de artă marină.

În continuarea filmului, Mica sirenă 2, fanii o întâlnesc pe fiica lui Ariel, Melody, și pe sora nebună a Ursulei, Morgana, într-o altă poveste a mării. Ariel și Eric sunt un cuplu căsătorit fericit și au fost binecuvântați cu Melody. Cuplul este fericit pe pământ, însă Melody vrea să îşi cunoască originile marine și este hotărâtă să afle ce fel de viață este în mare. Călătoria ei pentru a-și cunoaște rădăcinile o implică fără să-și dea seama într-un complot diabolic împotriva tatălui lui Ariel, Triton. Așa că și Ariel trebuie să se întoarcă în mare pentru a-și salva familia și prietenii în acest succesor al mult iubitului film clasic.

Nu rata Filmele de Paște din fiecare zi, de luni, 7 aprilie, până duminică, 27 aprilie, începând cu orele 11:30 și 16:10 (în cursul săptămânii) și 18:00 (în weekend)!

DOUĂ SĂPTĂMÂNI DE MODĂ DISNEY
Luni, 7 aprilie, începând cu ora 09:30

Fanii pot primi cele mai recente trucuri de modă de la vedetele lor preferate în această lună la Disney Channel în fantasticele Două săptămâni de modă cu multe stele, în fiecare zi, începând cu 7 aprilie la 09:30. Avem episoade din serial de top precum Violetta, Liv și Maddie, Jessie și noul serial, Sirenele insulei Mako. Apoi în timpul pauzelor avem ponturi secrete exclusive de la Minnie în Minnie & You.

Nu rata programul special de modă în fiecare zi “Două săptămâni de modă Disney” începând de luni, 7 aprilie, ora 09:30!

Bucuresti, 01.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *