Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Discurs despre noi

Prin urmare dumneavoastra trebuie sa va aduceti mereu aminte cine sunteti. Trebuie sa nu abdicati niciodata in fata principiilor de viata pe care singuri vi le-ati fixat. Fiti intotdeauna sinceri cu ceilalti si cu dumneavoastra, fiti integru, pastrati-va coloana vertebrala in orice situatie, fiti spontani si naturali.

 

Nu uitati cine sunteti pentru ca altfel veti deveni doar suprafata! Veti ramane doar impresie, doar imagine si nu veti mai putea spune ca sunteti cineva. Veti ramane fara esenta care se afla dincolo de aparenta si nu veti mai fi, in realitate, nimic!

 

Important este ca un specialist in relatii publice sa nu poata spune niciodata „Nu sunt ceea ce sunt!”, asa cum facea Iago, stegarul lui Othello. Un specialist trebuie sa fie stapan pe sine, sa nu se piarda si sa-si poata controla emotiile, dar nu trebuie sa uite nicicand cine este el ca om!

 

Daca uitati, chiar si pentru o clipa, cine sunteti in adancul dumneavoastra, va veti transforma in niste prefacuti si veti lasa in urma dumneavoastra doar o amara impresie de falsitate!

 

In consecinta, un bun specialist in relatii publice este in acelasi timp si un om. Un om care nu-si uita promisiunile, idealurile, care se respecta pe sine si ii respecta pe ceilalti. Omul potrivit la locul potrivit, integru, elegant, curtenitor, amabil, zambitor sau serios, in functie de situatie, cel care ofera solutia salvatoare atunci cand totul pare fara iesire, stapan pe sine, rece si cald in acelasi timp.

 

Perfectionarea permanenta este intr-adevar cheia succesului in domeniu, dar tineti minte: nu uitati niciodata cine este omul care dubleaza specialistul. Totul unitar — cheie a succesului in aceasta meserie este format din specialistul in relatii publice si omul care-l dubleaza. Nu va pierdeti din vedere Eul pentru ca altfel veti deveni doar niste specialisti care vor lasa mereu impresia de fals si vor fi priviti ca niste prefacuti.

 

Nu uitati cine sunteti in adancul sufletului pentru a putea fi cine va doriti sa fiti la suprafata: cei mai buni in domeniul relatiilor publice!

 

Va multumesc pentru atentie!

{/viewonly} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *