free download 78 travel guides written by experts

Discovery Communications şi Eurosport prezintă experienţa de vizionare a Jocurilor Olimpice de Iarnă pe platformele sale

Fiecare minut al competiției va fi disponibil fanilor din Europa, inclusiv România, pe toate platformele Eurosport

Pentru a marca cele 100 de zile care au rămas până la începerea Jocurilor Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018, Discovery Communications şi Eurosport prezintă experienţa de vizionare a Jocurilor Olimpice de Iarnă.

Simulare Studio JO Eurosport
Simulare Studio JO Eurosport

Prima ediţie cu acoperire digitală completă a Jocurilor în Europa
Eurosport va oferi prima ediţie cu acoperire digitală completă a Jocurilor în Europa, prin relatări în direct şi la cerere, pe toate platformele pe care le deține, în 48 de pieţe**. Fanii vor putea urmări fiecare minut, fiecare sportiv şi fiecare competiție online, pe dispozitive mobile sau televizoare cu conexiune la Internet, prin intermediul Eurosport Player. Vor fi disponibile peste 4000 de ore de relatări şi 100 de evenimente sportive, inclusiv 900 de ore de acţiune în direct, mai multe ca oricând, pe întregul continent.

Eurosport Player le va oferi fanilor şansa de a-şi personaliza experienţa de vizionare, având libertatea de a alege ce doresc să urmărească, unde şi cum, și de a fi în permanență alături de sporturile preferate şi de eroii locali.

Campania ce va fi lansată în luna noiembrie sub conceptul “Make It Yours” include de asemenea noul imn Eurosport, un cover modern al piesei semnate de Queen ‘I Want It All’. Interpretată de Orchestra Simfonică din Londra, melodia subliniază capacitatea fanilor de a accesa instantaneu fiecare moment din Jocurile Olimpice.

Discovery a anunţat recent și un parteneriat cu Snap Inc., prin care își propune să aducă publicul tânăr mai aproape de conținutul olimpic. În perioada Jocurilor, parteneriatul va livra conţinut generat de utilizatori, din culisele evenimentelor sportive de la PyeongChang 2018, pentru utilizatorii de Snapchat din Europa***.

Eurosport va avea în PyeongChang un studio mobil, digital şi va colabora cu unii dintre cei mai cunoscuți experți din lumea digitală, din toată Europa, care se vor alătura echipelor editoriale pe durata Jocurilor, pentru a crea conţinut dedicat reţelelor de socializare.

Tehnologie şi inovaţie
În ceea ce privește relatările Eurosport, vor fi utilizate cele mai noi tehnologii de producţie, oferind cât mai multe informații prin intermediul celor 1100 de camere de filmare.

Iată câteva tipuri de conținut pentru care vor fi utilizate cele mai noi tehnologii:

Una dintre atracții va fi studioul “Eurosport Cube”*, care va transmite din PyeongChang cu ajutorul unor tehnologii revoluţionare. Studioul Cube va folosi elemente de realitate augmentată pentru a crea un mediu captivant şi interactiv, oferindu-le fanilor cele mai competente analize ale evenimentelor.

În cadrul seriei Eurosport de 100 de filme de scurt metraj, cele mai noi tehnologii vor fi utilizate pentru o mai buna înţelegere a sporturilor de iarnă. Acest conţinut oferit în premieră le va aduce fanilor o nouă perspectivă asupra sporturilor de iarnă, permiţându-le să devină ei înşişi specialişti în domeniu. Un exemplu ar fi “Sport Explainers” de la Eurosport, care foloseşte date şi elemente de realitate augmentată pentru a crea filme ce oferă explicaţii tehnice, demonstrând cum câştigă aurul cei mai buni sportivi din lume.

Talent și expertiză de talie mondială
Oferind o analiză mai aprofundată şi informații detaliate, această ediție a JO reuneşte mai bine de 150 de sportivi şi comentatori specializați în sporturi de iarnă, dintre care 58 de atleţi olimpici – care în total au participat la 151 de Jocuri Olimpice şi au adunat 75 de medalii olimpice, dintre care 28 de medalii olimpice de aur.

Iată câteva exemple de emisiuni, găzduite de acești experți:
‘My Olympic Confession’– poveşti ale unor legende olimpice şi vedete Eurosport care ne împărtăşesc propria istorie, depănând amintiri de la diverse ediţii ale Jocurilor.

‘Ones To Watch’ – nume mari care vor străluci la Jocurile Olimpice de Iarnă le oferă sportivilor care se îndreaptă spre PyeongChang ocazia de a-şi aminti de oamenii şi evenimentele care i-au inspirat în carieră.

Pe 1 noiembrie, Eurosport va dedica întreaga zi programelor şi conţinutului olimpic. Peste iarnă, în fiecare weekend, fanii pot urmări un program dedicat, “Destination PyeongChang” cu sportivii care se pregătesc pentru Jocurile Olimpice şi cele mai bune momente ale săptămânii, în domeniul sporturilor de iarnă.

Jean-Briac Perrette, Discovery Networks International President & CEO, a declarat:“PyeongChang 2018 marchează prima ediţie a Jocurilor Olimpice din cadrul parteneriatului nostru de referinţă, pe termen lung, cu Comitetul Olimpic Internaţional. Ne dorim să redefinim experienţa de vizionare a publicului pentru Jocurilor Olimpice, aducând poveşti captivante, specialişti de neegalat şi o strategie de vizionare pe toate platformele, pentru a ajunge la un public nou, mai tânăr. Ştim că publicul îşi doreşte mai mult: mai mult acces la eroii locali, mai multe experienţe şi mai multe modalităţi de a urmări Jocurile Olimpice. Exact asta vrem şi noi să le oferim fanilor din întreaga Europă.”

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: “Poziţia noastră de lider în transmisiuni sportive, amplificată de prezenţa şi platformele extinse ale Discovery, îi va aduce pe fani mai aproape de evenimentele sportive şi de atleţii pe care îi îndrăgesc. Studioul nostru “Eurosport Cube”, o premieră în sine, este un exemplu în acest sens, căci folosește realitatea augmentată ca să le ofere fanilor o analiză aprofundată a evenimentelor sportive. Astfel, comentariile specialiştilor vor prinde viaţă într-o lume virtuală interactivă, aşa cum nu a mai văzut niciodată publicul Jocurilor Olimpice.”

Pentru a fi mereu la curent cu toate ştirile legate de Jocurile Olimpice de Iarnă de pe Eurosport, accesaţi www.eurosport.com/olympics

*Titlu în lucru
**Excluzând Franţa 2018-2020. Excluzând Rusia. Eurosport va fi “Official Broadcaster” în Marea Britanie, în 2018 şi 2020.
***Excluzând Franţa și Rusia.

Eurosport: Gazda Sporturilor de Iarnă

Începând din luna octombrie, timp de șase luni, Eurosport devine, din nou, destinația preferată a fanilor sporturilor de iarnă din toată lumea.

În acest sezon, fanii se vor putea bucura de următoarele:

Peste 1000 de ore de transmisiuni Eurosport din sporturile de iarnă, pe TV și online pe Eurosport Player, ce au început în weekendul trecut, la Sölden

Analize ale experților oferite de unii dintre cei mai respectați sportivi de talie mondială, printre care Sven Hannawald, Anja Pärson, Martin Schmitt și Kjetil Andre Aamodt

Fiecare moment al Jocurilor Olimpice de Iarnă, de la PyeongChang, va fi difuzat ÎN DIRECT de Eurosport, pentru PRIMA DATĂ în toată Europa
Fanii vor urmări fiecare moment al competiției pe canalele TV Eurosport și pe Eurosport Player

PESTE 130 de etape de Cupă Mondială, din toate sporturile de iarnă importante, vor fi transmise pe parcursul sezonului de iarnă 2017/18
Din 28 octombrie până pe 25 martie 2018, Eurosport transmite totul, de la schiori care practică freestyle până la cei foarte rapizi, din proba de coborâre sau din poligonul de biatlon la trambulinele săritorilor
FIECARE competiție de Cupă Mondială din Schiul Alpin, Schi Fond, Biatlon, Snowboarding și Sărituri cu Schiurile este transmisă pe canalele Eurosport

Emisiunea săptămânală SPORTS EXPLAINERS, care dezvăluie și mai multe detalii tehnice ale sporturilor de iarnă, folosind imagini prelucrate computerizat și date înregistrate

Principalele emisiuni

Chasing History (Pentru un loc în istorie), serialul care permite fanilor să descopere viața unei campioane, Lindsey Vonn, ce încearcă să stabilească un nou record de victorii în Cupa Mondială, continuă luni, 13 noiembrie.

Destination PyeongChang (Destinație PyeongChang) serialul ce va fi difuzat în acest sezon, în exclusivitate de Eurosport, cuprinzând ultimele știri și evenimente din lumea sporturilor de iarnă în perioada premergătoare Jocurilor Olimpice de Iarnă din luna februarie.

Legendele Olimpiadelor și vedetele Eurosport își dezvăluie poveștile olimpice, în Olympic Confessions (Confesiuni Olimpice) – un program introspectiv ce le permite sportivilor să rememoreze amintirile personale.

Ones to Watch (De urmărit) prezintă vedetele în devenire ale Jocurilor Olimpice de Iarnă, oferind sportivilor ce se îndreaptă către PyeongChang oportunitatea de a trece în revistă oamenii și evenimentele ce le-au definit cariera.

Datele de referință ale Calendarului (transmisiuni pe Eurosport și online pe Eurosport Player)

Prima cursă a sezonului la Sölden, Austria – 28-29 octombrie 2017
Transmisiuni personalizate pe canalele Eurosport (în Germania, Polonia, Norvegia, Finlanda și Suedia) ale Turneului Celor Patru Trambuline, de la Innsbruck – 3-4 ianuarie 2018
Jocurile Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018, Coreea de Sud – 9-25 februarie 2018

Notă explicativă privind acoperirea drepturilor de transmisiune pentru:

Competițiile organizate în Elveția
Teritoriile pan-Europene exceptând Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia

Competițiile organizate în Austria
Teritoriile pan-Europene și teritoriile din zona Asia-Pacific
Exclusivitate doar în Rusia și în Polonia

Celelalte competiții ale sezonului

Etapele de Cupă Mondială la Schi Alpin, organizate în afara Austriei și Elveției
Exclusivitate în Albania, Andora, Armenia, Azerbaijan, Bielorusia, Belgia, Bosnia, Cipru, Danemarca, Estonia, Franța*, Grecia, Islanda, Irlanda, Israel, Kazahstan, Kyrgyzstan, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Spania, Tadjikistan, Turkmenistan, Ucraina, Ungaria, Uzbekistan
*Ne-exclusiv pentru competițiile organizate în Franța

Etapele de Cupă Mondială la Schi Fond, organizate în afara Austriei și Elveției
Exclusivitate în Albania, Andora, Armenia, Azerbaijan, Bielorusia, Belgia, Bosnia, Cipru, Danemarca, Estonia, Franța*, Grecia, Islanda, Irlanda, Israel, Kazahstan, Kyrgyzstan, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Portugalia, România, Rusia, Spania, Tadjikistan, Turkmenistan, Ucraina, Ungaria, Uzbekistan
* Ne-exclusiv pentru competițiile organizate în Franța

Etapele de Cupă Mondială la Schi Freestyle și Snowboard, organizate în afara Austriei și Elveției
Ne-exclusiv cu excepția Australiei

Etapele de Cupă Mondială la Combinată Nordică, organizate în afara Austriei și Elveției
Exclusivitate în Albania, Andora, Belgia, Bosnia, Cipru, Danemarca, Estonia, Franța, Grecia, Islanda, Irlanda, Israel, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Monaco, Muntenegru, Polonia, Portugalia, România, Spania, Ungaria

Etapele de Cupă Mondială la Sărituri cu Schiurile, organizate în afara Austriei și Elveției
Exclusivitate în Albania, Andora, Belgia, Bosnia, Cipru, Danemarca, Estonia, Franța, Grecia, Islanda, Irlanda, Israel, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Monaco, Muntenegru, Portugalia, România, Spania, Ungaria

Cupa Mondială 2017/18 la Biatlon
Europa (teritoriile pan-Europene) și teritoriile din zona Asia-Pacific

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *