free download 78 travel guides written by experts

Discovery Channel, titlu nou în grila de programe: „Megastructuri cu Richard Hammond”, fosta vedetă Top Gear

Noua emisiune are premiera sâmbătă, 8 februarie, ora 22:00, pe Discovery Channel

Discovery anunță debutul unei noi producții care îl are în prim-plan pe faimosul prezentator britanic – Richard Hammond, cunoscut pentru seria emblematică Top Gear.

Produsă de Chimp, „Megastructuri cu Richard Hammond” urmărește aventura lui Richard Hammond în căutarea celor mai mari structuri și mașinării din lume: din Marea Britanie până în Germania și SUA.

Richard Hammond (protagonist al emisiunilor Top Gear, The Grand Tour și Brainiac: Maniaci ai științei) explorează cele mai mari structuri și mașinării din lume, intrând în culise pentru a înțelege legile științei la scară mare: ce fac inginerii ca să construiască, să întrețină și să utilizeze aceste megastructuri.

Megastructuri cu Richard Hammond

Fiecare episod din „Megastructuri cu Richard Hammond” îl aduce într-o nouă locație, unde îi întâlnește pe eroii care fac posibilă ridicarea și funcționarea structurilor, explorând știința din spatele lor printr-o serie de experimente.

Locațiile vizitate se află în Marea Britanie, SUA, Germania, Italia, Austria și Olanda și includ structuri de la cel mai lung tunel feroviar subteran din lume până la o navă de marfă de dimensiunea a patru terenuri de fotbal.

„Promisiunea Discovery este de a prezenta povești de calitate, spuse de voci pasionate celebre. Richard este un talent de renume mondial pe care publicul îl apreciază și ne bucurăm să descoperim rezultatele curiozității sale molipsitoare. Richard este un talent iconic în domeniul automobilismului, ale cărui pasiuni se învârt în zona științei, ingineriei și mașinilor.

Astfel, de-a lungul episoadelor, fanii se vor bucura de o serie informativă, distractivă și originală, de proporții cu adevărat epice.”, a declarat Victoria Davies, SVP, General Manager pentru Discovery Inc în Europa Centrală și de Est, Țările Mediterane și Asia Centrală (CEEMCA).

„Abia aștept să ajung acolo și să explorez unele dintre cele mai geniale exemple de structuri inginerești în acțiune. Iubesc ingineria și știința din spatele ei, iar cu cât structurile sunt mai mari, cu atât mai bine. Va fi o călătorie presărată cu distracție și plină de răspunsuri pentru cei mai curioși dintre telespectatori. Va fi fabulos! Aceasta este o producție fantastică și suntem nerăbdători să vă arătăm ce putem face.”, a declarat Richard Hammond.

„Megastructuri cu Richard Hammond” a fost produsă pentru Discovery, la solicitarea regizorului Victoria Noble și producătorului executiv Oliver Wilson. Seria este produsă de Chimp Productions, cu Andrew Barron în calitate de producător și Michael Massey în calitate de producător executiv.

„Megastructuri cu Richard Hammond” va fi difuzată pe Discovery Channel, începând cu 8 februarie, de la ora 22:00, după succesul înregistrat în mai multe țări, printre care Marea Britanie, Olanda, Franța, Italia, Spania și Germania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *