metalshow

Discovery Channel si TV Mania il cauta pe cel mai mare fan

al emisiunii “O pradă mortală”!

Eşti cel mai mare fan “O pradă mortală” (Deadliest Catch)? Te uiţi la Discovery Channel zilnic de la ora 18.00 pentru doza ta zilnica de aventuri maritime si în fiecare marţi, de la ora 22.00, ca să nu cumva să pierzi vreun nou episod? Te fascinează aventurile echipajelor de pe vasele de pescuit crabi? Discovery Channel şi revista TV Mania au pornit în căutarea ta! Cu ocazia difuzării celei mai noi serii din documentarul “O pradă mortală”, fanii acestuia au ocazia să câştige un tricou cu autografele faimoşilor pescari de crabi, un iPod Nano şi două DVD-uri cu episoade din serial! Între 22 septembrie şi 6 octombrie, participanţii nu trebuie să facă altceva decât să răspundă la întrebarea “De ce eşti tu cel mai mare fan “O pradă mortală?”, trimiţând mesajele lor pe adresa de e-mail office@tvmania.ro sau pe adresa redacţiei (Bd. Dimitire Pompeiu nr. 6, sector 2, Bucureşti). Pentru mai multe detalii, aceştia pot intra şi pe site-ul www.tvmania.ro.
Din raspunsurile primite, Discovery Channel şi TV Mania îl vor alege pe cel mai mare fan, cel care va trimite cel mai convingător răspuns.

Despre documentarul “O pradă mortală” (Deadliest Catch)
A patra serie a programului "O pradă mortală" îi poartă pe telespectatori în largul Mării Bering, alături de şapte vase de pescuit crabi şi echipajele acestora, pe durata a două dintre cele mai dure sezoane de pescuit din lume: pentru crab imperial şi crab păianjen. Valurile mari şi vremea cumplită transformă Marea Bering într-un loc unde e dificil să faci afaceri. Pentru pescarii care lucrează în aceste ape şi care îşi riscă viaţa şi sănătatea pe o punte instabilă, lipsa de somn provoacă o rată de accidentare de aproape 100 la sută. Căpitanul Sig Hansen, de 30 de ani veteran al mărilor şi pescar la a treia generaţie, îşi încearcă forţele în lupta cu rivalii săi de demult, dar şi cu unul nou: căpitanul Keith Colburn, de pe "Wizard". Urmăriţi echipele în această misiune dificilă, captivantă, căci flota străbate sute de kilometri în larg şi pescuieşte la peste 120 de metri adâncime, pentru a căuta preţioasele crustacee.
Difuzare episoade din sezonul patru: în fiecare marţi, de la ora 22.00, pe Discovery Channel
Difuzare episoade din sezonul doi: zilnic de luni pana vineri, de la ora 18.00, pe Discovery Channel

Bucuresti, 22.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *