free download 78 travel guides written by experts

Discover Fabulous India la Taj Restaurant

Sambata 21 aprilie, Saga exotica “Palatul de clestar”

Sambata 21 Aprilie la Taj Restaurant, editorul Adelina Patrichi va propune, in cadrul unei noi editii Discovering Fabulous India, un nou periplu exotic, de aceasta data intre paginile cărtii “Palatul de clestar”, tulburatoarea saga a multipremiatului autor indian Amitav Ghosh, romancierul care va veni în anul 2012 în Romania la invitatia Editurii Taj.

Dragoste, afaceri si politica. Un secol de viata orientala. 600 de pagini de exotism si istorie. Milioane de cititori. Un roman fluviu iesit de sub pana maestrului romanului indian, ingloband o iubire torida pe o plantatie de cauciuc, sacrificiu şi tradare, jungle de tec si elefanti, razboaie şi avioane, regi exilati si ostasi cazuti, fotografie şi mancaruri orientale. Un roman-testament, plamadit din feerie si amaraciune, unde basmul se ia la tranta cu istoria. Si un autor mare, care lupta la marile premii literare cu Rushdie si Murakami. Un roman pretios ii asteapta pe cei care cineaza sambata la Taj!

La Taj Restaurant dam viata curiozitatilor dvs. privind acest taram indepartat şi putin cunoscut, in cadrul serilor cu tema Discovering Fabulous India, prin subiecte inedite si invitati care va vor impartasi din experientele si povestile lor, dar si prin diversitatea felurilor de mancare indiana si ambientul specific.

Bucuresti, 19.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *