free download 78 travel guides written by experts

Discounturi-surpriza de Sarbatori la Flo&Jo

Vino în magazinele Flo&Jó să probezi hainuţele colecţiei de sezon. O colecţie plină de atuuri: modelele sale, în număr de peste 240, sunt aliniate la trendurile internaţionale şi pline de feminitate, iar preţurile sunt "în format" pocket friendly. Unde mai pui că acum, în prag de Sărbători, ai un motiv în plus să alegi Flo&Jó pentru că la un articol cumpărat primeşti 15% reducere, la 2 piese achiziţionate, plăteşti mai puţin cu 25%, iar la 3, discountul este de 35%.

În colecţia de toamnă-iarnă accentul cade pe calitatea materialelor, catifelate şi plăcute la atingere, aşa s-a născut şi sloganul "Fabric of Flo&Jo". Texturile-vedetă ale sezonului sunt lâna şi bumbacul. Flo&Jó recomandă, în egală masură, tonurile neutre, de alb, negru şi gri, romanticele pasteluri sau variatele nuanţe de marouri şi bejuri, dar şi culorile pline de viaţă precum roşul, albastrul electric, portocaliul sau fuchsia, foarte în vogă. Alături de cămăşi din bumbac, clasice sau cu influenţe etno, şi tricotaje, deja tradiţionale pentru Flo&Jó, din colecţie mai fac parte mantouri clasice, pantaloni drepţi, evazaţi sau trei sferturi, din stofă, denim sau bumbac, fuste casual şi elegante.

Nu uita nici de accesorii! Joacă un rol important în colecţia de toamnă-iarnă Flo&Jó şi în ansamblul unui outfit, în general. Asortează şi completează  ţinutele alese cu fulare, capişoane şi mănuşi într-o mare varietate de culori şi modele, toate irezistibil de chic!

În premieră, începând cu acest sezon toate piesele vestimentare Flo&Jo sunt disponibile în toate mărimile, de la XS la XXL. Aşa că lasă-te sedusă de eleganţa şi rafinamentul colecţiei de toamnă-iarnă Flo&Jó, indiferent de măsurile pe care le porţi.

Bucuresti, 08.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *