free download 78 travel guides written by experts

“Disaronno wears Trussardi”

Gustul italian se imbina cu stilul italian in noua editie limitata 2018 a celui mai apreciat lichior italian din lume

In linie cu personalitatea sa moderna, Disaronno continua si in 2018 seria editiilor speciale cu Disaronno wears Trussardi – in care brandul este asociat cu prestigioasa casa de moda italiana Trussardi.

Reunind valori comune precum traditia, inovarea si eleganta italiana, editia limitata poarta cu mandrie textura tipica Trussardi suprapusa formei unice a sticlei Disaronno. Imaginea de sarbatori a sticlei e completata cu tuse de fuchsia, verde si albastru care incadreaza faimoasa eticheta, creand astfel o editie de colectie moderna si eleganta in acelasi timp.

Disaronno wears Trussardi

“Disaronno depaseste asteptarile din nou si realizeaza aceasta inovatoare editie speciala Disaronno wears Trussardi, rezultatul colaborarii dintre Disaronno si Trussardi, binecunoscutul brand avangardist italian. Disaronno este o emblema a stilului Italian la nivel mondial astfel incat asocierea cu Trussardi, brand promotor al inovatiei si descoperirii, reprezinta o fuziune naturala a ceea ce inseamna spiritul italian. Suntem incantati sa putem continua traditia de a distribui si in Romania aceste editii speciale remarcabile create cu cele mai prestigioase case de moda din Italia”, a declarat Mihai Scortea, Marketing Manager Cristalex, importatorul si distribuitorul oficial al Disaronno in Romania.

Succesul international al Disaronno este datorat in mare parte personalitatii versatile si moderne a brandului, care reuseste constant sa seteze tendinte in materie de mixologie si sa propuna bauturi in ton cu cerintele actuale, lucru demonstrat inca o data si cu aceasta editie de colectie, disponibila pe piata din Romania intr-un numar limitat.

Noua sticla “Disaronno Wears Trussardi” aduce un suflu modern petrecerilor de sarbatori din 2018 si este, in acelasi timp, o bautura care sa insoteasca momentele relaxante alaturi de prieteni dar si un cadou ideal de sarbatori inclusiv pentru pasionatii de moda.

Pachetul special cu 2 pahare lansat pentru sarbatorile de anul acesta promoveaza cocktailul “Disaronno Sparkling” o asociere inedita intre Disaronno si prosecco. Noua editie speciala este deja disponibila atat in marile retele de retail, precum si in locatiile premium Horeca.

Evenimentul de lansare unde a putut fi savurat noul cocktail “Disaronno Sparkling” a avut loc la Enotek din Strada Maria Rosetti 49A, Bucuresti, unul dintre cele mai in voga winebaruri care detine in portofoliul sau unele dintre cele mai prestigioase branduri de prosecco din lume, pe langa portofoliul vast de vinuri.

#DisaronnoWearsTrussardi este a sasea Editie Limitata a proiectului ICON, asa cum sunt supranumite aceste asocieri anuale ale brandului Disaronno cu o casa de moda elitista italiana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *