free download 78 travel guides written by experts

Directorul general al hotelului Radisson Blu din Bucuresti, Yilmaz Yildirimlar, a fost numit

District Director Rezidor pentru Europa de Sud-Est

Directorul general al hotelului Radisson Blu din Bucureşti, Yilmaz Yildirimlar, a fost numit District Director Rezidor pentru Europa de Sud-Est, urmând să coordoneze în total 6 hoteluri, în România, Republica Cehă, Slovacia şi Bulgaria.

În noua sa poziţie, pe lângă hotelul Radisson Blu din Bucureşti, pe care îl conduce de doi ani, domnul Yildirimlar va acorda sprijin la nivel de management altor cinci hoteluri din regiune: Radisson Blu Alcron Hotel, Praga, Cehia, Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava şi Park Inn Hotel Danube, Bratislava, Slovacia, Radisson Blu Grand Hotel, Sofia şi Park Inn Sofia, Bulgaria, însumând peste 1600 de camere.

“Încă de la lansare, hotelul Radisson Blu din Bucureşti a avut o importanţă strategică, fiind printre cele mai mari hoteluri inaugurate de Rezidor în ultima perioadă şi cel mai mare hotel Radisson din Europa de Sud-Est. Numirea mea în funcţia de District Director reconfirmă importanţa hotelului Radisson Blu din Bucureşti în portofoliul companiei şi constituie în acelaşi timp o provocare personală: ne propunem să plasăm Bucureştiul ca punct de referinţă pe harta Rezidor”, a declarat Yilmaz Yildirimlar, Director General al hotelului Radisson Blu din Bucureşti şi District Director Rezidor pentru Europa de Sud-Est.

Hotelul Radisson Blu din Bucureşti face parte din reţeaua Radisson Blu Hotels & Resorts, marca premium a grupului hotelier Rezidor, unul dintre grupurile hoteliere cu cea mai dinamică creştere la nivel mondial. Din grupul Rezidor mai fac parte lanţurile hoteliere Park Inn, Country Inn, Regent şi Hotel Missoni.

Numirea unui District Director pentru România, Republica Cehă, Slovacia şi Bulgaria reprezintă o decizie strategică pentru Rezidor, decizie ce confirmă potenţialul acestei regiuni pentru extinderea grupului prin deschiderea în viitor a unor noi hoteluri sub branduri aflate în portofoliul Rezidor.

Poziţia de lider pe care Radisson Blu a câştigat-o pe piaţa ospitalităţii din România este confirmată deopotrivă de aprecierile clienţilor şi de prestigioasele distincţii obţinute. La sfârşitul anului 2010, în cadrul evenimentului Hospitality Trends Bucharest 2010, organizat de Trend Hospitality Consulting & Management, directorul general al hotelului Radisson Blu din Bucureşti, Yilmaz Yildirimlar, a fost desemnat Hotelierul Anului (Hotelier of the Year) pentru implicarea şi profesionalismul permanent cu care a contribuit la excelenţa în serviciile de lux ale hotelului pe care îl conduce.

Hotelul Radisson Blu din Bucureşti a fost desemnat "Hotelul anului 2008" în Europa de Sud-Est în cadrul Galei SEE Real Estate Awards, a primit trofeul "Hotelul anului 2009 în România" din partea HRB Expert Hospitality Forum şi a fost inclus în categoria "Brands to Watch" din cadrul prestigiosului program Business Superbrands Romania.

Hotelul Radisson Blu din Bucureşti ocupă primul loc între hotelurile de cinci stele evaluate în topul popularităţii hotelurilor din Bucureşti, alcătuit de renumitul forum turistic Tripadvisor, cea mai numeroasă şi mai importantă comunitate online în domeniul turismului. Tot pe baza opiniilor clienţilor, Radisson Blu din Bucureşti a fost selectat pe lista Expedia Insiders’ Select™ pentru anul 2010, care reuneşte cele mai bune hoteluri din lume din punct de vedere al excelenţei în servicii, al standardelor de calitate şi al impresiei generale pe care hotelul a lăsat-o clienţilor.

Bucuresti, 10.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *