free download 78 travel guides written by experts

Directorul de Vânzări Antena Group, Claudia Ion face parte din juriul Romanian EFFIE Awards 2018

Claudia Ion, directorul de Vânzări Antena Group, face parte din juriul Festivalului EFFIE Awards 2018, competiţie ce premiază cele mai eficiente campanii de publicitate, din juriul căreia fac parte peste 100 de specialişti în comunicare, reprezentanţi ai clienţilor, ai agenţiilor de publicitate, de research, precum şi CEO ai grupurilor de comunicare.

“Sunt entuziasmată să fac parte dinStagiunea de marti seara, Vlad Alexandru Robu, Iulia Marin, Sala mica, recital vocal, Ateneul Roman juriul Romanian Effie Awards, competiţia anuală ce premiază campaniile de publicitate cu cel mai mare impact şi totodată unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. Cu atât mai mult cu cât agenţiile de publicitate de la noi au primit recunoaştere internaţională în ultimii ani pentru originalitatea şi eficienţa campaniilor lor. Dacă ar fi să aleg un cuvânt care mi-aş dori să-mi definească activitatea, acela e eficienţa. Şi spun asta pentru că, în televiziune, măsura lucrului bine făcut nu trebuie aşteptată prea mult. Ea vine chiar a doua zi, odată cu datele de audienţă. Totodată, de ce să nu spun asta, mă bucur foarte tare că datorită acestui eveniment reuşesc să-mi întâlnesc colegii de breaslă!”, a declarat Claudia Ion.

Claudia Ion

Claudia Ion este un nume cunoscut în peisajul media din România şi nu numai, ocupând în prezent funcția de Director de Vânzări Antena Group. De 8 ani este membru în bordul EGTA – EGTA – Association of Television and Radio Sales Houses, cu sediul în Bruxelles, reunind 141 de membri din 54 de ţări, aceştia reprezentând 75% din advertising-ul european.

Claudia Ion şi-a început cariera în 1991 la Radio Contact, fiind parte a perioadei de lansare şi dezvoltare a agenţiilor de media, în anii ’90. A fost Director Comercial al TVR, director general adjunct al regiei de vânzări Arbo Media şi a ocupat poziţia de director al departamentului comercial al Kanal D timp de nouă ani.

RECOMANDAM:  United gestioneaza comunicarea pentru P3 in Romania

Lansat în 1968, în SUA, Romanian EFFIE Awards, organizat de International Advertising Association România (IAA România), în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) şi implementat de The Institute, a devenit un eveniment de marcă al industriei de marketing şi comunicare.

Procesul de jurizare se desfăşoară în două etape, mai exact 4-5 iunie şi respectiv 11 iunie 2018, iar Gala de Premiere Effie Awards 2018 va avea loc pe data de 14 iunie 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *