free download 78 travel guides written by experts

Directorii TBWAMERLIN au vorbit despre Disruption si Employer Branding

la întâlnirea Clubului de resurse umane ASEBUSS – EXEC-EDU

Reprezentanţii TBWA\MERLIN au susţinut un seminar despre trenduri în comunicarea de Employer Branding şi Disruption ca instrument de strategie adaptabil inclusiv în HR, în faţa reprezentanţilor a peste 30 de companii de renume invitaţi ai Clubului de resurse umane ASEBUSS – EXEC-EDU.

Alina Sîmpetru şi Liviu Lambrino, Managing Directors TBWA\MERLIN şi reprezentanţi ai The Disruption Consultancy, au prezentat şi discutat timp de 3 ore despre cum arată şi cum se aplică Disruption şi care sunt principalele trenduri în domeniul Employer Branding. Participanţii la seminarul „Employer Branding. Trenduri, oportunităţi şi creativitate” au fost experţi din domeniul HR, membri ai Clubului de resurse umane EXEC-EDU – compania de formare continuă şi consultanţă a ASEBUSS(organizatorul evenimentului).

Prima parte a întâlnirii a fost dedicată unei sesiuni de learnings, prin identificarea unor trenduri observate în campaniile de employer branding internaţionale. Studiile de caz prezentate au inclus campanii de employer branding dezvoltate de companii precum Danone, Shell, SNCF, ArcelorMittal, McDonald’s, Microsoft şi multe altele.

Evenimentul a continuat apoi cu o prezentare a conceptului de Disruption şi s-a discutat aplicabilitatea sa prin prisma domeniului HR şi aplicat la ce înseamnă o campanie de Employer Branding.

“I-am invitat pe reprezentanţii TBWA\MERLIN pentru a prezenta membrilor clubului nostru o metodologie care ni se pare extrem de utilă pentru dezvoltarea brandului de angajator şi pentru alte demersuri strategice în companiile lor.”, a declarat Lavinia Raşcă, directorul EXEC-EDU şi gazda evenimentului.

Experţii în HR au avut ocazia de a participa şi la un exerciţiu de lucru tip Disruption la finalul evenimentului, iar rezultatul obţinut şi discutat în încheierea întâlnirii a ridicat problematici de interes pentru discuţii ulterioare referitoare la comunicare în HR.

Întâlnirea a fost finanţată de EXEC-EDU, care organizează astfel de foruri de discuţie interactive pentru partenerii săi de 7 ani.

Bucuresti, 13.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *